• 26 Eylül 2012, Çarşamba

Kılınç gazetecilerden korkuyor mu?

AK Parti Aydın Milletvekili Ali Gültekin Kılınç’a en son karşılaşmamızda söyledim. “Vekil Bey; lütfen Çine’ye geldiğinizde sizi biz takip edelim. Halk adına soracaklarımız, söyleyeceklerimiz olur. Danışmanınızın servis ettiği haberler bizi tatmin etmez, etmiyor. Çünkü biz halk adına üstlendiğimiz bu görevi yapmıyor, yaşıyoruz. Müsaade et ilçemize geldiğinizde sizi de yaşayalım” dedim.

Semiha Öyüş ya da Mehmet Edem Çine’ye gelir, mutlaka haberimiz olur.

Bülent Tezcan, Metin Lütfi Baydar gelmeden önce, CHP İlçe Başkanı arar haber verir.

Ali Uzunırmak gelse, MHP İlçe Başkanı bizi susatır.

Osman Aydın, zaten hep burada ne zaman arasak ulaşabilir, dilediğimizi sorabiliriz.

Ama Ali Gültekin Kılınç, acayip bir milletvekili. Geldiğinden de, gittiğinden de bir ya da iki gün sonra haberimiz oluyor. Bunu da kendisi yapıyor, basın danışmanı haber geçiyor, Kılınç’ın Çine’de çeşitli ziyaretler ve temaslarda bulunduğunu iletiyor. Çine’de yayın yapan ve ilçedeki her gelişmeyi yakından takip eden bir gazete olarak, bu durum bize küfür gibi geliyor.

İki gün önce yine gelmiş. Daha önce söylememize rağmen yine bizden habersiz bir dizi ziyaretlerde ve faaliyetlerde bulunmuş. Bu da gösteriyor ki; Ali Gültekin Kılınç, bizlerden kaçıyor. Bu kaçışının ne şahsı, ne de şahsımla alakası olduğunu sanmıyorum. Genelde gazetecilerden kaçıyor. Başka gittiği ilçelerde de aynı şekilde davranıyormuş.

Halk adına siyaset yaptığını söyleyen biri, neden halk adına gazetecilik yapanlardan kaçar ki?

Aklıma bir sürü soru işareti geliyor, ama bunları dile getirip septisizme varacak kadar şüpheci bir gazeteci imajı çizmek istemiyorum.

Kendisine sadece Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın sıkça kullandığı şu atasözümüzün hatırlatılmasının yararlı olacağını düşünüyorum; “Abdesti sağlam olanın, namazından şüphesi olmaz”

Bir daha ki Çine ziyaretinizden önce, programınızdan bizi de haberdar etmenizi diliyorum.

Bizim için geldiğiniz ne kadar haberse, gelecek olmanız ve geliyor olmanız da o kadar haberdir.

Hoş gelirsiniz, boş gitmezsiniz.

Tabi kendinize güveniyorsanız…

Vekâletle kalınız

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.