• 18 Nisan 2014, Cuma

Hala mı gol yok

Çine’de toplum adamı olup da Çine Madranspor’a emek vermeyen var mıdır? Varsa da; vatan hainidir. Çine Madransporlu olmak Çineli olmanın zorunluluğudur. 1926 yılında kurulan, zor şartlarda başarılı bir tarihi geçmişe sahip olan kulübe sahip çıkmak herkesin görevidir.

 

Çine Madranspor, şu sıralar yeni bir tarihi başarıya imza atmanın arifesinde. Bölgesel Amatör Lig'de grubunun şampiyonu oldu. Oynayacağı tek maçı kazandığı takdirde de 3. Lige çıkacak. Bunun için para lazım olduğunu söylüyorlar. Çine Madranspor’un hiç hedefi olmadığı yıllarda harcadığı paranın dörtte biri bile değilmiş lazım olan rakam. “Çine’de olur, Çineli yapar…” sloganı ile bu memlekette kişisel çıkarlar sağlandı. Aynı sloganla bu toplumsal kazanımı elde ederiz diye düşünüyorum.

Yıllardır tribünde, “Hala mı gol yok” diye bağıran Çine Madranspor’un yaşayan sembol isimlerinden Yılmaz Deveci ağabeyimizin ahir ömründe böyle bir mutluluk yaşama hakkını elinden almaya hiç birimizin hakkı olmadığını düşünüyorum. O yüzden Çine Madranspor’un 3. Lig'e çıkmasını en çok isteyenlerdeniz.

Biz 3. Lig'i kaldırabilir miyiz, üçüncü lig bizlere neler kazandırır gibi mevzuları uzun uzun tartışmaya da gerek yok. Olanın kötüsü olmaz, büyük şehir Aydın’ın büyük bir takımına sahip olmanın elbet kazanımı olacaktır diye düşünüyorum.

Çine'ye yön veren ağabeyler kaz gelecek yerden tavuğu esirgemeyelim, takımımıza sahip çıkalım. “Hala mı gol yok” söylemini bir üst lige taşıyalım...

İlçe basını olarak bunun için biz göreve hazırız… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.