• 25 Eylül 2014, Perşembe

Pamuk eller cebe

Memlekete yaptığı bir kaç kötülük var ama genelde çok iyi işlere imza atmıştır. Şahsıma karşı da tek kötülüğü, çaya şeker koyma alışkanlığımı sonlandırmış olmasıdır. Çine Belediye Başkanlığı döneminde makamında otururken çay ısmarlamış, çayın yanında gelen 3 şekeri de bardağın içine atmama inanılmaz tepki vermişti. “Ne yapıyorsun sen!” çıkışına, “Günde kaç bardak çay içiyorsun?” sorusunu eklemişti. “30-40 arası” cevabımdan sonra, sekreterine seslenerek, “Sevtap, bir kutu küp şeker getir” dedi. Kutudan 3’er tane şeker çıkarmaya başladı. Bunu 40’ıncı kez yaptığında masanın üstündeki bütün şekerleri bir araya topladı. “Bu kadar şekeri, senin vücudun nasıl yakacak? Böyle devam edersen 35 yaşında şeker hastası olursun” dedi. O gün, bugündür çayıma şeker koymam.

 

Çine’de yaptığı güzel şeyler, herkes tarafından iyi biliniyor. Çine Belediye Başkanı iken şirketinin su yatırımı yapmasına pek iyi çanak tutmuş, sektörü, pazarı iyi bilen ÇİPAŞ’ın müdürünü de kendi şirketine müdür yapmıştı. Kendi şirketinin fabrikası her geçen yıl makine ve ekipman anlamında gelişip kapasitesini artırırken belediyenin şirketi, talepleri karşılayamayan aciz konumda bırakılmıştı. Ne güzel olmuştu. Kendi RES Projesi uğruna Çine OSB’de TEİAŞ tarafından yapılan trafo binası için Çine Belediyesinin 300 bin TL’sini ne güzel aktarıvermişti. Belediyenin ve Çine’nin tüm olanaklarını şahsi ve ali menfaatler için çok verimli kullanmış, birbiri ardına gerçekleştirdiği projeler sayesinde Çine halkı dönem dönem çok güzel rüyalar görmüş, hayaller kurmuştu. Milletin olanla kendini geliştirme konusunda ne kadar mahir olduğunu göstermiş ve bu başarısı nedeniyle de önce partilileri, sonra da halk tarafından ödüllendirilerek Aydın Milletvekilliği vasfını kazanmıştı. Hiç çalışmadan millete vekillik yapılabileceğini de kanıtlamış, bu sırada şahsi işlerini pekala yürütme başarısını göstermişti.

 

Son bombası, belediye başkanı iken ilham verdiği, kurduğu aile vakfının bünyesinde organik sertifika almalarını sağladığı ve sayesinde devletin organik desteklerinden 1-2 yıl daha önce almaya başlayan üreticilerden talebi oldu.

Organik zeytinleri, organik şekilde sıkacak bir tesis kurmak istiyor. Bunu yapabilecek mevcut tesisler olsa da, o bunu kendi himayesinde, milletten toplayacağı parayla gerçekleştirmek istiyor. GEKA, TKDK gibi kurumlardan alınacak hibelerle kendisinin ve ailesinin kontrolünde örgütlü bir çalışma yapmak istiyor.

 

Osman Aydın’ın yapacağı yatırım için para istediği ortaklardan ricam var. Çağ-Koop, Çine Aytaş, Ege Et gibi olumlu örnekleri göz önünde bulundurun. Osman Aydın’ın çayın taşı ile çayın kuşunu vurma konusundaki yeteneklerinden lütfen yararlanın. Uç vaatleri, hayali projeleri ile Çinelilere geçmişte nasıl ilham verdiğini, milletin duygularını okşayarak kendi İşini yürütme konusundaki üstün başarısını göz ardı etmeyin. Osman Aydın diyorsa; olur. Osman Aydın isterse; yapar. Bir işin içinde Osman Aydın varsa, o iş, Çine’de olur, Çineli yapar...

Pamuk ellerinizi cebe atın, istediği parayı verin. Osman Aydın’a inanın, güvenin ve destekleyin. O kaybetse bile siz kazanacaksınız...

 

Benden böyle bir yazı beklemediğinizin farkındayım ama ben de sizin ne yazıyorsam tersini yaptığınızı iyi biliyorum. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.