• 13 Ekim 2014, Pazartesi

Değiştiriyorum

İnanılmaz bir baskı altındayım.

Okurlarım, fena sıkıştırıyor.

“Pamuk eller cebe” başlıklı yazıdan sonra bir şey yazmadığım için eleştiriyorlar.

Çine Madran Gazetesi’nin gücünü, Çinelilerin beni ne kadar yakından takip ettiğini ortaya koyan, egomu fena okşayan, bu gelişmeden birazcık da rahatsız oluyorum.

Huzurum kaçırıyor.

Tembelliğimin sekteye uğraması girişimi bunlar.

Haklılar da...

Neyse;

Bugünden itibaren her Pazartesi düzenli olarak yazma sözü veriyorum.

Çine’de siyasetçilerin, “Seçim zamanında verilen sözlerin sorumluluğu olmaz” şeklindeki kıvırtmasını kullanmak, inşallah yazma konusunda “Ekim zamanı” kisvesiyle bize nasip olmaz.

Çok önemli bir gerekçe olmadığı sürece de yazacağım.

Çünkü, Çine’yi ve Çinelileri çok seviyorum.

Çine’de inanılmaz emeğim var, Çine’nin ve Çinelilerin de bende...

Çine’de çalışan, Çine’de kazanan ama Aydın’da yaşayanları acımasızca eleştirdiğim yazılardan sonra Çine’den Aydın’a taşınmamı acımasızca eleştirenlere, çok hak veriyorum.

Siz de bana hak verin, kaçınılmazdı, zevk alıyorum...

Çine’de durup, sürekli açılan davalarla mücadele etmeye gücüm yetmiyordu. İş değişikliği gerekti. Sonrasında da her sabah Çine’den kalkıp çalışmak için Didim’e, Nazilli’ye, Kuşadası’na, Söke’ye, Karacasu’ya ve Efeler’e gitmek zor oluyordu. Aydın’dan Çine’ye gelmek zor olmuyor. Yol kaymak gibi, ipi kopardım mı, kendimi Çine’de buluyorum.

Haftada bir Çine Madran Gazetesi’nde yazma sözü verirken, Arif Ali Uyguç Ağabeyimden de aynı istikrarı bekliyorum. Ayda bir, yılda bir yazan diğer yazarlarımıza da, “Tembelliği, hep birlikte son verelim” çağrısında bulunuyorum. Halefim Sezgin Madran’dan da büyük beklentiler içindeyim...

 

***

Çine’de AK Parti’nin minibüsü satılmış. Alındığı zaman yapılan haberi internetten, http://www.cinemadran.com/siyaset/02/02/2012/ak-parti-cine-ilce-teskilati-minibus-aldi linkinden bulabilirsiniz. Ne kadar büyük bir icraat olarak anlatılmış, gururla önünde pozlar verilmişti. Kaçamak açıklamalarla, sosyal medyada ve fısıltı gazetesince oluşan kamuoyu yok edilmeye çalışılıyor. Kulağıma gelen, kuşların söyledikleri şöyle; Yeni yönetim eski yönetimin oluşturduğu kira borcunu ödemek istememiş. Eski yöneticiler de aralarında para toplayarak aldıkları minibüsü satıp, kira vs. borçları ödemişler. Kalan parayı da (70’er TL) kırışmışlar.

 

***

Çine çok şanslı bir ilçe, Çineli muhtarlar da haddinden fazla ballı... Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, ilk onlarla bir araya geldi. Çine için yatırım müjdeleri verip gitti. Teşekkür ederiz. Aynı toplantıda, seçim sonrası yaşanan aksaklıklardan dolayı muhtarlardan özür dileyen Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in açıklamaları da gerçekçiydi. Özür dilemek çok büyük bir erdem. Dinçer’in bilmesini istediğim, vurgulama gereği duyduğum hakikatte şu; Muhtarlarımız, özür dileme konusunda sizin kadar rahat insanlar değil. Gurur yapar, özür dileyemezler. Ancak, için için kendilerini yer bitirirler.

 

20 Ekim Pazartesi görüşmek umuduyla; şimdilik hoşça kalın. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.