• 19 Ekim 2012, Cuma

Teşekkürler…

Aslında ben bugün Çine gündemindeki diğer gelişmeleri değerlendirecektim.

Son günlerde siyasi kulislerdeki hareketliliklerin gündeme yansımasını ve Eski Çine Belediye Başkanı Mehmet Yazgılı’nın açıklamalarına değinecektim.
ÇİPAŞ Başkanı Mehmet Kıvrak’ın istifasını ve bu istifanın perde arkasına ilişkin yorumlarımı paylaşacaktım.

Ama son dönemde yaşamakta olduğum ve kişisel meselem olmaktan öte, mesleki bir mesele olarak yaklaştığım olayla ilgili son kez bilgi aktarma gereği duydum.

Çünkü konuyu yargıya taşıyorum ve hukuk mücadelesi başlatıyorum. Bundan böyle de bu konuda görüş belirtmemin doğru olmayacağı düşüncesindeyim.
Bu olayın hemen akabinde yaptığı açıklama ile yanımda olduğunu gösteren Aydın Gazeteciler Cemiyeti Başkanı, Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Temsilcisi ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu İstişare Kurulu Üyesi Suat Deniz’den başlamak istiyorum. Teşekkür ederim başkanım.

İsimlerini tek tek burada yazmama olanak yok, olay sonrası ziyarete gelerek, telefonla arayarak ve karşılaştığımda; üzüntülerini dile getiren herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Konu hakkında yaptıkları haberler ve yazdıkları yazılardan ziyade, bizzat üzüntülerini ileten bütün meslektaşlarıma, teşekkür ediyorum.

Çine Kaymakamı Celalettin Cantürk’e, Aydın Valiliği Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Şükrü Söylevci'ye ve isimlerini sayamadığım bütün kamu kurumu yetkililerine teşekkür ediyorum.

Son olarak, “Bu fırsatı sakın kaçırmayın” başlıklı köye yazımdan sonra ismini açıklamamın etik olmayacağını düşündüğüm hukukçu bir büyüğümün, “Tebrik ederim, rekor kırdın. Eminim Türkiye’de adaletin en hızlı işlediği adam sensindir” sözünü sizlerle paylaşıyorum. Gerçekten öyle midir bilmiyorum, ama en azından böyle düşünülmesi bile yeter.

O yüzden en büyük teşekkürü de bana bu rekoru yaşatan adalet adamlarının hak ettiğini düşünüyorum.

Bu gelişmeleri yakında takip eden ve günlerdir tahammül gösteren siz okurlarımıza da müteşekkirim.

Toplum yararına, daha hayırlı rekorlara imza atmak dileğiyle…

Gizli gizli, korka korka değil, aleni, saygı ve sevgiyle buluşmaya devam.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.