• 17 Kasım 2014, Pazartesi

AK Parti Çine Kongresi

Hafta sonu AK Parti Çine İlçe Teşkilatının Kongresi var. İlçe başkanı ve yönetim kurulu üyeleri belirlenecek. Çine’nin gündeminde bu konuşuluyor. 

Adaylar, gelişmeler ve yaşananlarla ilgili benden de yorum bekleyenler var. Bu konuda çok sayıda soruyla karşılaşıyorum. Bundan 5 yıl önce bu sorulara heyecanla yanıt arar, fikir dünyamda yoğun bir çalışma yapardım. 
“Çine için” diye lafa başlayanlara dayanamazdım. Hangi parti olursa olsun, hangi siyasetçi gelirse gelsin, yumuşak karnımdı o söz. Kendimi adeta paralardım. Geçen zamanda gördüm ki “Çine için” diye gelen neredeyse herkesin ya kişisel bir hesabı vardı ya da bunlar kişisel hesabı olanlar tarafından kurulmuş oyuncaklardı. 
Şuan hiç efor sarf etme gereği duymuyorum. AK Parti Çine’de hiç bir şey olmadığı, Çine’ye hiç bir şey vermediği sürece kimin AK Parti’de ilçe başkanı ya da yönetici olduğunun ne önemi var? Aynı durum diğer partiler için de geçerli. Çine için çalışmadıktan sonra, yapılanlar üç beş zengin züppesinin egosu ve kasasını şişirmekten başka işe yaramadıktan sonra Çine’de siyaset yapıyor olmanın ne gereği var?
Çine büyümediği, gelişmediği sürece; meyhane köşesinde, Söğütlü Kahve’de, Çamlık’da, Kavşit’te, özel mekanlarda, makamlarda, Eskiçine’de vb. yerlerde dalkavuklar tarafından şişirilmekten başka ilçeyi yönetenlerin nasıl bir kazancı ve hazzı olabilir?
Çine’deki AK Partililerin seçmeyeceğini biliyoruz. Çine’den, AK Parti’nin tepelerine hakim olan kendi işini iyi yürütenlerin etkili olacağını düşünüyoruz. 
Yeni ilçe başkanınız hayırlı olsun. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.