• 9 Mayıs 2014, Cuma

Dağdaki çoban

Çine İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Özkan Atıgan beni de davet etti. Birkaç gün önce o bölgedeki bir başka davetine katılmamıştım. Halk adına yürüttüğü işlerle sürekli kendine çıkar sağlamakla meşhur, çok iyi tanıdığım davet sahibine ve niyetine güvenmediğimi söylemiştim.

 

Bu kez katılmamam için bir bahane yoktu. Çünkü, davet sahibini hiç tanımıyordum. Çine Kaymakamı Özkan Demir, Aydın İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü Salih Köksal, AK Parti Çine İlçe Başkanı Erkan Özkaya, CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin, Ziraat Bankası Çine Şubesi Müdürü ve daha çok sayıda ilçenin önde geleni de bu davete katılmıştı.

 

En doğal yiyeceklerden sofra kurulmuş, sohbeti harika bir ortamdı. Sonradan Çine Ziraat Odası Başkanı Osman Eşiyok da geldi. Davet sahiplerinin katılanları ağırlıyor olmanın gururu dışında hiçbir menfaati olmadığı ortadaydı.

 

Dağdaki çoban olmalarına rağmen insanlık, misafirperverlik dersi veriyorlardı. Hem çok hararetli ve gergin geçen bir seçim süreci sonrası AK Parti ve CHP’nin ilçe başkanlarını yan yana getirtmeyi onlar başarmıştı. Bu davetten, yediklerimiz ve içtiklerimizden, ortamdan ve sohbetlerden büyük keyif aldım diyebilirim.

Hele o davet sahibi aile bireylerinin ilgisi, bilgisi ve yaşam tecrübeleri hayran bırakan türdendi.

“Dağdaki çoban” deyip geçmemek lazımmış… 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.