• 17 Nisan 2015, Cuma

Çine’de huzurlu piknik yapmak

Geçtiğimiz Pazar akşamı facebook hesabına gelen mesajı, hiç bir düzeltme yapmadan aynen aktarıyorum;

 

“iyi akşamlar emin bu önemli konuyu seninle paylaşmak istedim bahar geldi ve halkımız çinenin vazgeçilmezi asara gimek istiyorlar ne yazık ki bu gün yaşanan tablo hiç iç açıcı değildi .ne kadar içkiyi seven geç orta yaşlı kendini bilmez insan varsa davlcusundan zurnacısına kadar birde kimseye aldırmadan oraya buraya küçük su dökmeleri ailelerin oradan uzaklaşmasına neden oldu bunu bir yetkiliyle görüşşem beni dinlemez bile tamam der geçiştirir senin görüşlerini her zaman taktir ettiğim için seninle paylaşmak istedim başını ağrıttım kusura bakma iyi çalışmalar”

 

Bu mesaja şöyle bir cevap yazmayı çok düşündüm: Sezai bey; Çine’de huzurlu piknik yapmak istiyorsanız Kahraman Mahallesi’nde bulunan Çine Belediyesi’ne ait Çamlık Tesislerini tercih edin. Her gün ya da günaşırı veya sık sık buraya belediye başkanı uğradığı ve yakın dostları ile haslet giderdiği için gayet nezih ve güvenilir bir ortam var. Eğlence de cabası...

Vazgeçtim.

 

Buradan Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’e konuyu şu şekilde aktarma gereği duydum:

Sayın Başkan, Kahraman Mahallesi’nde Çamlık Tesislerindeki olanakları Asar’da sağlamak sit alanı olduğu için pek mümkün görünmüyor. Geçmişte bunu zaten denemiştiniz ama arada bir Asar’a Topçam Gazozu içmeye ve çekirdek çitlemeye gitseniz iyi olacağa benziyor.

Kolaylıklar dilerim. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.