• 23 Şubat 2013, Cumartesi

Birileri yalan söylüyor

İlçemizin adı, ulusal gündemden düşmüyor.

Sağ olsun, Osman Aydın.

Sağ olsun, çılgın taraftarlar.

Sağ olsun, Zeki Hoca ve Müftü...

Osman Aydın, ne zaman Çine'ye gelse; sözleri olay oluyor.

Birkaç ay önce Akçaova'da söylediği; “30 saat dersin 10 saati, Peygamberimizin Hayatı ve dini bilgilerden oluşuyor. Peki, millet aya giderken biz ne yapacağız? Bu eğitim sistemi ile ancak amale yetiştirebiliriz” sözleri uzun süre konuşuldu ve tartışıldı.

Ortalık tam yatıştı derken; Osman Aydın bu kez Umurköy ve Eskiçine köylerinde konuştu. Partilisi Hüseyin Aygün'e hakaret etti. Bir de "Eskiden ihtilal olurdu, şimdi yapacak komutan kalmadı" dedi. Sonra, videolara rağmen, sözlerinin çarpıtıldığını söyledi.

İlçemizin adını Türkiye'ye duyuran haberlerin, kaynağı oldu. Sağ olsun...

Çine Madranspor'un öfkeli taraftarlarının İzmir İl Özel İdaresi Spor maçı sonrası hakeme attığı şişenin görevli polisin yüzüne gelmesi de ülke gündemine oturdu. Çok sevdiğim bir şahsiyet olan polis memuru Hasan Işık'a geçmiş olsun derken, ilçemizin adını ülkeye duyuran öfkeli taraftar için "reklamın kötüsü olmaz, sağ olsun" diyemiyorum. Aksine; kınıyorum.

Zeki Hoca ile müftü atışmaları da ülke gündemine oturmaya aday bir olay. Çok girmeyeceğim bu konuya, ama iki lafa çok takıldım. "Müftü yalan söylüyor" ve "Derneğin parası faizde"

Bu ilçede söz sahibi olup da yalan söyleyen birilerinin olduğu kesin.

Önümde duran bir dosya var ve o dosyada ilçeyi yöneten birilerinin yalan söylediğinin kanıtları...

Özetleyeyim. Bir gazeteci ile kaymakam davalık. Dava konusu da hakaret. Kaymakamın gazeteciye hakaret ettiği iddia ediliyor. Olaya şahit olan siyasetçiler kaymakamın hakaret içerikli sözleri söylediği yönünde ifade verirken; çok önemli görevleri bulunan bürokratlar da kaymakamın iddia edilen sözleri kesinlikle söylemediğini belirtiyor...

Ne diyeyim; vay halimize...

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.