• 2 Mart 2015, Pazartesi

Çine’de birlik, Türkiye’de bir ilk

Çine Esnafı, Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın öncülüğünde bir araya gelerek çok önemli bir kampanyaya imza atıyor. Çine’den alışveriş yapan, araba ve daha bir çok hediye kazanma şansı elde ediyor. Hazırlıklar bitme noktasına geldi, çok büyük bir aksilik yaşanmazsa, “Şaka değil, gerçek” sloganı ile 1 Nisan’da kampanya hayata geçiyor.

Çine’de kampanyaya katılan esnaflardan 100 TL’lik alışveriş yapan, bir çekiliş hakkı kazanacak. Ne kadar çekiliş hakkı o kadar şans demek olacak. Örneğin, manavdan 20, kasaptan 30, kırtasiyeden 15, ayakkabıcıdan 35 liralık fiş getiren, akredite ofislerinde fişlerini işletip bir çekiliş hakkı elde edecek. Esnaf da, gelen fişinin yüzde biri oranında kampanya bütçesine katkı koyuyor.

İki araba, onlarca televizyon, buzdolabı, telefon vs. hediye verilmesi planlanıyor. Çine’den köfte yiyip geçen yabancıların damağında köftemizin eşsiz tadı, zihninde de kampanya kalacak. Köftecide 80 lira hesap ödeyen yol müşterileri 20 liralık da zeytinyağı alarak çekiliş hakkı kazanabilecek. Köftecilerin orada bulunan akredite noktasından da fişini işletecek. Aylarca, “bana kampanyadan ne çıkacak?” sorusuna cevap bulmak için Çine’yi anımsayacak.

Bu proje Çine esnafında birlikteliği sağlayacak ve Türkiye’de bir ilk olacak. Başka odalara da örnek olmasına kesin gözüyle bakıyor. Sadece büyük AVM’lerde gerçekleşen kampanya bu kez ilçemizde tüm esnafın katılımıyla yapılacak. Bu ilki Çineli yapacak. Türkiye’nin en büyük AVM’si Çine olacak.

İlhamı Erkan Gökaslan verdi, fikir bizden çıktı. Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Çine Esnaf Odası Başkanı Metin Uyar, Şoförler Odası Başkanı Bircan Öter, Ziraat Odası Başkanı Özkan Atıgan destek verdi. Esnaf Odası Başkanı Metin Ağabey, tüm sorumluluğunu üstlendi. Hepsine ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Esnaf, müşterisine küçük bir ikramda bulunmuş olacak. Kampanya da Çine’de alışverişin artmasını sağlayacak. Çine kazanacak, Çineli kazanacak. Çine’yi ve Çineliyi kazandıranlar da kazanacak. Projenin asla ve asla kaybedeni olmayacak.

Belki bize kaybedeni olmayan dünyalar kurmayı da öğretecek.

Hayırlı olsun. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.