• 16 Aralık 2012, Pazar

Yenilenmek

Eğer bir işte başarılı olmak ya da başarınızı sürdürmek istiyorsanız; kendinizi yenilemek zorundasınız. Yani yenilenmezseniz, yenilirsiniz. Özünüzden kopmadan, geçmişinizi “vefasızlık” noktasında yok saymadan yapılan yenilikler ve yenilenmeler ise tadından yenmez. Biz de öyle yaptık. 24 Şubat 2011 tarihinden bu yana yayında olan internet sitemiz www.cinemadran.com, bugünden itibaren yeni yüzü ile karşınıza çıkıyor.

Yeni yüzümüzle beraber bazı köklü değişiklikler de yaptık;
Haberlere direk yorum yazılmasını kaldırdık, ama facebook yorumu ekledik. Böylelikle habere yorum yazmak isteyenler facebook hesapları ile yorum yazacaklar. Biz sadece haberle ilgili facebook yorumlarını haberin altında göstereceğiz. Bu sayede yorumlar konusunda sorumluluğumuz ortadan kalktığı gibi; korsan isimlerle incitici, hakaret edici yorumların da bir nebze olsun önüne geçmiş olacağız.

Oluşturduğumuz çeşitli reklam alanları ile internet sitemizin okur kitlesine firmaların da direk ulaşmasını sağladık. Her haberin altında son eklenen 35 haber ve son eklenen ilanların da listesini vermeye başladık. Böylece siteyi ve gündemi yakından takip edenlerin bütün haberleri tek bir yerden görmesinin önünü açmış olduk. Sitemiz bünyesinde bulunan “Çine Rehberi” bölümünde sayfası olan firmaların logolarını da site içinde çeşitli yerlerde dönüşümlü olarak getirmeye başladık. Böylelikle rehberde bulunan firma sayfaları daha fazla ziyaretçi alacak. Nöbetçi Eczaneler kısmına harita da koyduk. Nöbetçi Eczanenin yeri, haritada üzerinden görülebilecek.

www.cinemadran.com “Çine’nin Sesi” sloganı ve bu slogana uygun yayın akışı ile kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. 2012 yılının başından bu yana (16 Aralık 2012 tarihine kadar) Google Analytics raporlarına göre 99 ülkeden ve Türkiye’nin tamamından 1 milyon 44 bin 841 ziyaret aldı ve aynı zaman diliminde sayfalarımız 5 milyon 692 bin 733 kez gezildi. 53 bin nüfuslu bir ilçenin özgün içerikli yayın organı olarak, bu rakamlar bizi ziyadesiyle mutlu ediyor. Her geçen gün artacağına olan inancımız da; bizi daha çok çalışmaya ve sürekli yenilenmeye itiyor.

Bize bu güzellikleri yaşatan tüm Çine Madran Gazetesi ve www.cinemadran.com okurlarına, yayın ekibi olarak sonsuz şükranlarımızı sunuyoruz.

Teknolojik anlamda ufkumuzu açan çok değerli ağabeyim Serhat Albayoğlu’na ve onun çizdiği yolda ilerlememizi sağlayan kardeşim Lütfi Altın’a, teknik anlamda sık sık danıştığımız Ömer Faruk Taşkın ve Akın Akdeniz’e de müteşekkiriz.

Başta okurlarımız olmak üzere yayın ekibi, gönüllü yazar kadrosu, yazılım ekibi ile dev bir aileyiz. Bunun çok uzun yıllar böyle sürmesi ve Çine’mize büyük yararlar sağlaması için çabalıyoruz.

Güle güle kullanalım, hayırlı olsun. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.