• 12 Eylül 2011, Pazartesi

Çine’mize hayırlı olsun

Çine Madran Gazetesi’nin 25 Mart 2011 tarihinde yayın hayatına başlayan internet sitesi www.cinemadran.com’da çok yeni bir uygulama hayata geçti. Çine’mize hayırlı olsun.

Ekibimiz “Çine Madran Hizmet ve Ticaret Rehberi” adı altında Çine’deki bütün kurum, kuruluş, kooperatif, dernek, şirket ve işletmelerin adlarının, logolarının, sloganlarının, ürün veya hizmetlerinin, tanıtıcı notlarının, fotoğraflarının ve iletişim bilgilerinin yer alacağı bir alt yapı hazırladı.

Henüz çok yeni olan Çine Madran Hizmet ve Ticaret Rehberi’nde yerini alanların sayısı her geçen gün artıyor. İnanıyoruz ki, bir süre sonra Çine’ye dair ne varsa burada bulunacak. Sokaktaki simitçiden duraktaki taksiciye, aklınıza ne geliyorsa her kurum ve müessese burada yerini alacak.

İnternetin günlük hayatımızdaki yerinin ve etkisinin giderek arttığı gerçeğini kabul etmek zorundayız. Yeni yetişen gençliğin tamamının yanı sıra, orta yaş grubunun çoğunluğu ve yaşlılarımızdan da kayda değer sayıda kişi artık internet kullanıcısı.

Örneğin Eski Çine Ziraat Odası Başkanı 75 yaşındaki Hacı Nurittin Yılmaz ve Çine Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer’in 72 yaşındaki babası Ünal Dinçer, bizi internetten takip ediyor. Eminin ki, şuan aklıma gelmeyen veya benim bilmediğim daha onlarca isim bunlara eklenebilir.

İnternetin bu denli yoğun kullanıldığı bir ortamda insanlarımızın hayatını kolaylaştıracak bu ve benzeri çalışmaların kaçınılmaz olduğunu düşündük. Halkın, kurumların, müesseselerin yani Çine’mizin yararına olacağına inandığımız Çine Madran Hizmet ve Ticaret Rehberi’ni bu düşünce ile geliştirdik. Gazetemiz ve internet sitemizdeki düzenlemeler ve yenilikler imkanlar dahilinde hiçbir zaman bitmeyecektir. O yüzden siz değerli okurlarımızın çalışmalarımıza katkı sağlayıcı fikir, eleştiri ve önerilerinizi beklemeye devam ediyoruz, edeceğiz.

TEŞEKKÜRLER CEMİLE

Çine Hizmet ve Ticaret Rehberi fikrini ortaya atan okurumuz Cemile Efe’ye teşekkür etmeyi de borç biliyorum. Sürekli internet ortamında ve sohbetlerde okurlarımızdan fikir, eleştiri ve öneri beklediğimizi dile getirdik. Buna karşılık bir firmada sekreter olarak çalışan Cemile Efe, kendi işini ve birçok insanın hayatını kolaylaştıracağını inandığı fikrini bizimle paylaştı. Onun fikrini günlerce tartışıp geliştirdikten sonra, ortaya böyle bir çalışma çıktı. Teşekkürler Cemile…

TEŞEKKÜRLER SERHAT AĞABEY

İnternet sitemizin alt yapısını hiçbir karşılık beklemeksizin hazırlayan ve sürekli gelişebilir bir sistem kuran Türkiye’de yazılım sektörünün duayenlerinden olan ve şuan Marmaris’te yaşayan Serhat Albayoğlu’na da ne kadar teşekkür etsek azdır. Bulaşıkçı olarak işe başladığım restoranında kendimi geliştirme gayretimi sürekli destekleyen, çok farklı sektörlerde hayatlarımızı devam ediyor olsak da, baba şefkatiyle yaklaşmaya devam eden ve benden desteğini hiç esirgemeyen Serhat Ağabeyime de kocaman teşekkür ediyorum.

TEŞEKKÜRLER LÜTFİ

Bir teşekkür de Çine’nin ileride başarıları ile gurur duyacağına sonuna kadar inandığım Lütfi Altın’a… Çok başarılı bir öğrenci olan, birçok dünya ülkesinde fizik olimpiyatlarında ülkemizi temsil eden ve bu yıl girdiği üniversite sınavında tek tercihi Boğaziçi Üniversitesi Elektrik ve Elektronik Mühendisliği bölümüne girmeye hak kazanan Lütfi Altın, rehber çalışmasının yazılımını yaptı. Serhat Albayoğlu ile birlikte Çine Madran Hizmet ve Ticaret Rehberi’nin teknik alt yapısının hazırlanmasında gönüllü görev üstlenen ve sitemizin gelişmesi için her türlü fedakârlığı bizlerden esirgemeyen Lütfi kardeşime de teşekkür ediyorum.

TEŞEKKÜRLER ÇİNE MADRAN AİLESİ

Donanın ve yazılım konusunda kahrımızı çeken Akın Akdeniz ve ekibine, yazıları ile halkımızı aydınlatan gönüllü yazarlarımız Arif Ali Uyguç, Dr. Hüseyin Akın, Dr. Sinan Aslan, Nilüfer Kabalı ve Cihan Uyan’a, Çine Madran Gazetesi’nin gelişimi için fedakârca mesai yapan sayfa sekreterimiz ve muhabirimiz Sezgin Madran’a, dağıtıcımız Osman Yurttaş’a gelecekte bu mesleğin Çine’deki önemli isimlerinden olacağına inandığım stajyer Emre Akkurt’a, muhabirimiz Hediye Aydın’a, Yazı İşleri Müdürümüz Gülser Başkurt’a, bize çalışma imkanı sağlayan ve yaptığımız işlerin arkasında kapı gibi duran Salih Özay, Atilla Karpınar, Aydın Sarı, Mehmet Aydın ve Mehmet Candan ağabeylerime de teşekkür ediyor, onların kurduğu yayıncılık anlayışından ve çizgisinden hiçbir zaman sapmayacağımızın bir kez daha sözünü veriyorum.

TEŞEKKÜRLER ÇİNE

Son olarak da ilk günden buyana bizi sahiplenen, fikir vererek, eleştiride bulunarak ve önerilerini dile getirerek gelişimimize katkı sağlayan okurlarımıza, onlar yoksa bizim de olmayacağımıza inandığımız ve bu bilinçle hareket ettiğimiz tüm Çine halkına teşekkür ediyorum.

Biz hep birlikte bir ekibiz ve güzel Çine’miz için varız.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.