• 2 Temmuz 2012, Pazartesi

Prof. Dr. Kıylıoğlu Çine Madran’da

Adnan Menderes Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nefati Kıylıoğlu, Çine Madran Gazetesi gönüllü yazar kadrosuna katıldı. Kıylıoğlu bugünden itibaren sık sık yazıları ile Çine Madran Gazetesi ve www.cinemadran.com’da olacak.

PROF.DR. NEFATI KIYLIOĞLU KİMDİR
1969 yılında Zonguldak’ta doğdu. İlk ve ortaokul eğitimi sonrasında Eskişehir’de Devlet Demiryolu Meslek Lisesinde okudu. Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi’nde pratisyen hekim, Ege Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalı’nda Nöroloji uzmanı oldu. Uzman olarak başladığı Adnan Menderes Üniversitesi Nöroloji Anabilim Dalında halen Profesör olarak görev yapmaktadır.
Yaptığı çalışmalar sonucunda, Sağlık Bakanlığı 2011 yılında Klinik Nörofizyoloji uzmanı unvanını da vermiştir. Adnan Menderes Üniversitesi Nöroloji Ana Bilim dalında öğrenci ve asistan eğitiminin yanı sıra, EMG – Uyarılmış potansiyel laboratuvarında asistan eğitimi, MS polikliniğinde hasta izlemi ile öğrenci ve asistan eğitimi çalışmalarını da sürdürmektedir. 2012 yılı Nisan ayı içerisinde başlattığı Nöroloji serbest muayenehanesinde de hasta görme, EEG-EMG ve polisomnografi çekim hizmetlerini vermeye devam ediyor.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.