• 30 Temmuz 2013, Salı

Samimi miyiz?

Başörtülü kardeşlerimin hakları yeniyor deyip, demokrasi önderliğine soyunan başbakan 10 senedir iktidarda. Devletin tüm kadrolarının eğilimlerinin nereye doğru olduğunun izahına gerek yok. Kaldı ki, eğilim başbakana doğru olmasa bile devlet memurunun başbakanın dediğinden farklı bir şey yapma olasılığı da yok.

Nitekim, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün başörtüsü ile vermiş olduğu son kararı gözlerimizle gördük. Sırf mağdur edebiyatını oynayabilmek için yapılan bu hamle tabii ki tutmadı. Eğer bu ülkede hala daha başörtüsü konusu tartışılıyorsa bilin ki hükumet başörtüsü konusu çözememiş ve çözmek istemediğini de göstermiştir.

Peki ya hiç izahata gerek olmayan Güneydoğu’da yaşanan olaylar sizce samimi mi? Gezi parkı nedeniyle başbakan eliyle yaratılan infial? Ekonominin çok iyiye gittiğine dair nutuklar? Esnaf, memur hayatından memnun mu? Adında “Adalet” olan bir partinin yönetimindeki bu ülkede adalet olduğuna inanıyor musunuz? Peki ya Gezi Parkında verilen emirler ile ileri demokrasinin bağdaştığını düşünüyor musunuz? Parkta oturup şarkı söyleyen terörist ama elinde pala ile saldıranın kahraman olduğunu mu düşünüyorsunuz? Devletin tüm imkanlarıyla hizmet veren AKP belediyelerinin başkanları gerçekten becerikli olanlar mı? Değil destek devletten köstek gören CHP’li başkanlar gerçekten çok mu beceriksizler?

Güce değil, emeğe ve hizmete oy verdiğimiz gün yükseliş başlayacaktır. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.