• 28 Şubat 2012, Salı

Madranspor

Madranspor

Bugün bizim gazeteyi okurken Emin Kocabay’ın “Çinelilere daha çok ihtiyacımız var” diyen demecini gördüm. Emin abi hiç merak etme Çineli’den destek sonsuz.

Bu yazımı yazarken henüz sonucu bilmiyorum. Fakat, bu renkleri Judo takımı kaptanı sıfatı ile taşımış biri olarak sonucun iyi olması tabiî ki herkesi çok sevindirecektir. Ama sonucun kötü olması beni o kadar da üzmeyecek. Çünkü, Madran Spor emektarı Genel Kaptan Cevdet Aldemir kanalıyla da çok iyi biliyorum ki tüm yönetim başta Yüksel Tuncer olmak üzere, Engin Aydın, Osman Çıvgın, Kemal Özdanacı, Mustafa Uysal, Serkan Sevinç, Orçun Aladağ, Ali Örter, Utku Şahin, Emin Kocabay, Cevdet Aldemir’den oluşan fedakar yönetim, taraftar lideri Serkan’la beraber seyirciler, tek tek tüm futbolcular ve tribüne gelse de gelmese de Madran Spor’u destekleyen Çineliler bu 86 senelik renklerin altında kenetlenmiş durumdalar.
Amblemindeki efe gibi yürekleri olan bu yönetimin, futbolcuların ve taraftarın, arkasındaki Madran dağı gibi bu takıma bereket getirmesi en büyük dileğim.

Umarım modernleşmek adına amblem değiştirmek gibi bir düşünce yoktur.

Not: Gazetemizin 7. Yılını cânı gönülden kutlar, daha da başarılı günler görmesini dilerim.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.