• 26 Mart 2013, Salı

Becer Bal Ye

AKP Çine İlçe Yönetimi’nin başkanı ziyareti haberini okudum. İlçe başkanı, “Başbakan bu yaptığınızı görse size kızar” demiş. Korku imparatorluğu yaratılmaya çalışılıyor derken ne demek istediğimizi anlamışsınızdır heralde artık. İlçe Başkanı bile İlçe’nin Belediye Başkanı’nı, Başbakan’la korkutur duruma geldi.
Annenin çocuğuna kızıp da bir türlü söz geçiremediği durumlarda babayla korkutması gibi İlçe Başkanı da, Belediye Başkanını Başbakan’la korkutmaya çalışıyor. CHP’nin Belediye Başkanı’nı Başbakanla korkutamayacağını aklından çıkarma.
Çine’de Belediye durumu iyi olmayanlar için site yaparken TOKİ yapmanın gereği nedir? Çine sürekli göç alan bir memleket mi? Hayır. Aksine göç veren bir memleket. Çine’de evsiz mi var? Hayır. E o zaman TOKİ diye tutturmanın manası ne?
Tek başına iktidarken Çine OSB’yi tamamlamak, Çine-Aydın Karayolu inşaatını tamamlamak varken Üniversite yönetimi artık elinizdeyken, Çine Meslek Yüksek Okulu’nu büyütmek varken TOKİ evlerini yapıp kime satacaksın?
Hükümetin gücünü kullanıp şu dediğim 3 şeyi yapsanız yeter size. Becerin bal yeyin.
Belediye Başkanı’mız Kalabak Çayı’ndaki çalışmaları bitiriyor, Pazar yerini bitiriyor, belediyenin yaptığı siteyi bitiriyor, yeni garaj inşaatına başlayacak; bu hizmetlerin karşısında hala daha TOKİ derseniz, kusura bakmayın ama Çine’de seçimi almanız mümkün değil.
Kaldı ki, Belediye Başkanı’mız size arsa yok demiyor, “Çine’nin girişinden değil içinden bir arazi bulun tahsis edeyim” Diyor. Bu durumda çözüm üreten belediyenin karşısında sizin de çözümle gelmeniz gerekir.
Ben, size bir çözüm sunayım; Evciler Mezarlığı’na giderken Orman İşletmesi’nin kütük koyduğu çok geniş bir arazi var. Orman İşletmesi de sizin, TOKİ’de, o araziyi TOKİ için kullananın.
Milli Sporcularımız
Milli voleybolcudan sonra milli koşucumuz da oldu. Onur duydum. Umarım daha da artar. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.