• 22 Mayıs 2012, Salı

“Demir Perde Bayramı” Demir Yumrukla Son Buldu

“19 Mayıs yurdun her köşesinde coşkuyla kutlandı. Yurdun her köşesinde stadları dolduran insanlar 19 Mayıs Gençlik ve Spor bayramı için hazırlanmış gençleri coşkuyla izledi. Anıtkabir’de mozaleye çelenk koymakla başlanan resmi törenler, Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün anı defterini doldurması ile.....” artık bu sözleri bu seneden sonra duyma imkanımız olmayacak.

Bu sayede, zaten kız ve erkeklerin törenlerde vals yapması gizli olarak engellenmişken resmiyete dökülmüş oldu.

Fakat “İnadına 19 Mayıs’ı kutladılar”, “Caddelere taştı”, “Bu sevgi bitmez” gazete manşetlerinden de anlaşılacağı üzere insanlar daha da büyük bir coşkuyla sokaklara çıkıp kutlamalar yaptılar. Sokaklar adeta kırmızıya boyandı.

Bu nedenle; umarım, önümüzdeki seneden itibaren bu sene Mersin’de olduğu gibi çelenkler polis tarafından yerlere atılmaz.

Umarım, 19 Mayıs’ı stadlarda kutlaması yasaklanan yurttaşlar sokaklarda kutlamak isteyince “ileri demokrasi” nin Valileri, kaymakamları bu kutlamaları gösteri ve yürüyüş olarak görüp, kutlamalara izin vermemezlik yapmazlar ve kutlama yapmak isteyenlere de bayram hediyesi olarak biber gazı vermezler.

Allah, Gazi Meclis’imizin kuruluş yıldönümü 23 Nisan ile Cumhuriyet’imizin kuruluş yıl dönümü 29 Ekim’i korusun.

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.