• 7 Mayıs 2013, Salı

Çine’de Güzel Şeyler Oluyor

Dönem dönem belediye başkanımızı eleştirmiş, neden Çine için gerekli olan şeylerin yapılmadığını sorgulamıştım.

Eleştirmek her zaman kolaydır, takdir etmeyi de bilmek gerekir.

Çine’nin ihtiyacı olan modern pazar yeri tamamlanarak hizmete açıldı. Yeni yapılan Pazar yerinin yalnızca Perşembe günleri pazar için, değil aynı zamanda başka faaliyetler için de kullanılabilecek olması o bölgeye hareketlilik getirecektir.

Uzun zamandır bakımsız kalan ve Çine’ye yakışmayan Otogarın elden geçirilmeye başlanması çok güzel bir gelişme, Çine’ye yakışan bir Otogar olacağından eminim.

Uzunca süredir ıslah çalışmaları devam eden Kalabak Çayı’ndaki yeşillendirme çalışmaları da çok iyi ilerliyor. Çine’den gelip geçenlerin, gıptayla bakacağı bir yer haline geliyor.

Kaldırımların tekrardan yapılacak olması da güzel bir gelişme ancak, umarım işyerleri yayalara yürüme imkanı verir.

Tüm bu gelişmeler, bulvarın yenilenmesi çalışmalarının tamamlanacağına, belediye lojmanlarının tamamlanacağına, tüm Çine’lilerin gidebileceği büyük bir mesire alanının yapılacağına ve aklıma gelmeyen bir çok hizmetin gerçekleştirileceğine dair belediyeye karşı güven duymamı da sağlıyor.

Yazımın başında da dediğimi gibi sürekli eleştirmek kolay, eksik bulup yüzüne vurmak en kolayı. Yapılanları takdir edebilmek ise egonuza ve gelişmişlik seviyenize bağlı olarak değişir. İktidarı elinde tutanlar, bu gücü kullanıp, Çine için herhangi bir şey becerebilirlerse onları da tebrik edeceğim. (TOKİ hariç)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.