• 3 Aralık 2013, Salı

"Çalkalamaya geldik"

“Dinçer Başkan AKP’ye mi geçiyor?”

Kimilerine göre haber gerçekten de Çine gündemine bomba gibi düştü.

Oysa AKP bunu hep yaptı, yapıyor ve yapacak:

Başarılı olan her kim varsa bünyesine çekmek için her türlü yolu deniyor. Yani onlar için savaşın nasıl kazanıldığı değil, kazanılıp kazanılmadığı önemli. Yolda ne yapılırsa yapılsın, her şey MÜBAH.

Salih Dinçer Başkan’ın AKP’den teklif aldığı doğru. Bu teklifi görüşmek ve değerlendirmek için Ankara’ya kadar gidip gitmediğini bilmiyoruz ama teşekkür ettiğini kendisi söyledi.

Teklifte şaşıracak bir durum yok.

Salih Dinçer, emanet bir koltukta oturuyor olmasına rağmen başarılı bir performans sergiliyor ve gerçekten de koltuğu dolduruyor. Çine için kalıcı ve güzel hizmetlere imza atıyor; atmaya da devam edecek gibi görünüyor. Seçim meydanlarına yeni ve göz dolduran projeler ile çıkarsa kirletmediği Kimliği ile sandıktan açık ara önde çıkacağı tahmin ediliyor.

Bunu açıkça gören AKP’nin böyle bir teklif getirmesine şaşırmamak lazım diye düşünüyorum.

Özkaya hariç, kimse şaşırmadı.

Sanırım Özkaya, oturduğu koltukta önüne bakarak oturuyor. O nedenle çevresinde, burnunun ucunda olanları görmüyor. Duyunca da şaşırıyor ve şaşkınlığını çığırtkanlık seviyesinde itirazla dile getiriyor.

Kalaycıların bir sözü vardır: İşlerin kesat olduğu zaman, alayımsı yaklaşırlar:

“Maksadımız kalay yapmak değil, çalkalamaya geldik.”

Özkaya Başkanın maksadı gerçekten de Başkanlık yapmaksa başını kaldırıp karşısında ve çevresinde olan biteni görmesi lazım.

Özkaya bu haber yüzünden kendini ezilmiş, yok sayılmış, küçümsenmiş gibi hissedeceğine, geçtiğimiz günlerde Başkan Dinçer’e;

“Sayın Başkan; özellikle kış aylarında Çine su şebekesinden %70 oranında Madran Suyu akarken, adı olup, kendi olmayan Gürlen Barajı Projesini ve Bakan Eroğlu adını neden gündeme getirdin? Gürlen Barajını bahane edip Bakan Eroğlu ile bir köprü kurmaya falan mı çalışıyorsun” diye sormalıydı.

Aklıma nedense CHP Çine İlçe Başkanı Tayfun Şahin’in “Özkaya’nın bir ton ekmek yemesi gerekiyor” lafı geldi. 

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.


Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.