Çine'de İYİ Parti Gençlik Kolları kuruluyor

5 Nisan 2018, Perşembe 16:34

     


İYİ Parti Çine'de ilçe teşkilatını oluşturmasının ardından gençlik kolları teşkilatı için çalışmalara başladı. Reşat Murat Yavuzkan, İYİ Parti Çine Gençlik Kolları'nın ilk başkanı oldu.

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ)

 

Çine'de ana kademe ilçe teşkilatını oluşturan İYİ Parti, gençlik kolları için çalışmalarına başladı. Reşat Murat Yavuzkan İYİ Parti Çine Gençlik Kolları'nın ilk başkanı olarak görevine başladı. Ümit Aldemir, Büşra Demir, Egecan Köçkar, Emrah Serin, Elif Çatalkaya, Bilge Akbal İYİ Parti Çine Gençlik Kolları'nın ilk üyeleri oldu. İYİ Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Reşat Murat Yavuzkan'a ilk hayırlı olsun ziyaretini İYİ Parti Aydın Gençlik Kolları Başkanı Fatih Arslan oldu. Başkan Arslan ve beraberindeki parti üyelerinin hayırlı olsun ziyaretine İYİ Parti Çine Teşkilat Başkanı Mehmet Yavuz ve Mehmet Demir'de eşlik etti. İYİ Parti Çine Gençlik Kolları Başkanı Reşat Murat Yavuzkan, gençlik kolları yönetimini önümüzdeki günlerde tamamlayarak kamuoyunu bilgilendireceklerini ifade ederken, "Ülkemizde son yıllarda gerek bulunduğu coğrafyanın gerekse ülkede her geçen gün artan ağır yaşam şartlarının hızla kutuplaşmaya gittiği sevginin ve hoşgörünün yok olduğunu görmekteyiz. Oysaki bu Anadolu coğrafyası Mevlana'yı, Yunus Emre'yi, Hacı Bektaş'ı Hacı Bayram Veli'leri yetiştiren onların sevgi ve hoşgörüsüyle yoğrulmuş bir coğrafyadır. Dünyada kadınların gerek siyasi gerekse ekonomik ve toplumsal yaşamda en üst makamlarda olduğu bir dönemde ülkemize de bir kadın elinin değmesi bir zaruriye olmuştur. Bu nedenle devletimizin kurucusu Atatürk'ün yolundan ayrılmayan milli ve manevi değerlerine bağlı ülkemizde tüm insanları kucaklayan bir partidir İYİ Parti. Kurucu liderimiz Meral Akşener'i de ülkemizin sorunlarına çözüm getirecek siyasi bir lider olarak görüyoruz.

 

"BAYRAĞI TAŞIMAKTAN GURUR DUYACAĞIM"

Biz, gençler olarak ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün gösterdiği çizgiden bir adım sapmadan, onun biz gençlere olan inancını güvenini boşa çıkarmadan genç arkadaşlarımızla birlikte ülkemize sahip çıkacağız. Kendimiz için değil bağlı olduğumuz ulus için el birliğiyle çalışacağız. Görevimiz,ulusal değerlere, bilince ve cumhuriyete sahip çıkmak Çanakkaleyi kurtuluş savaşını kazanan ruhu korumak. Türk ulusunu dili, kültürü, tarihi ve saygın kimliği ile daha aydınlık daha iyi yarınlara taşımak. İşte bu mücadele de bu onurlu yolda memleketimin gençliğini temsilen bayrağı taşımaktan gurur duyacağım. Daima halktan haktan ve emekten yana olacağız. (OSMAN YURTTAŞ)