27 Nisan 2024, Cumartesi

“Çine Belediyesine ait ÇİPAŞ’ta ne su kaldı ne gazoz”

8 Mart 2024, Cuma 15:04

     


Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer ile birlikte seçim çalışmalarına katılan önceki dönem Belediye Başkan Adayı Celal Özden, “Çine Belediyesine ait ÇİPAŞ’ta ne su kaldı, ne gazoz. Zarar eden, hatta yönetici bulunamayan Bir ÇİPAŞ kaldı” dedi.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden ve ilçenin kalkınmasına destek isteyen Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer’e, AK Parti ve MHP İlçe Başkanlarının yanı sıra, AK Parti’nin önceki dönem ilçe başkanları ve Cumhur İttifakı Belediye Başkan Adayı Çine Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Celal Özden yalnız bırakmıyor.

“BİRÇOK YATIRIMI YİNE DEVLET İLE BİRLİKTE BİZ YAPTIK”

Her akşam ayrı ayrı mahallelerde vatandaşlarla buluşan Ali Dinçer, gittiği her mahallede büyük coşku ve heyecanla karşılanıyor. 7’den 70’e çok sayıda halkın yoğun ilgisi ile karşılaşan Çine Belediye Başkan Adayı Dinçer, ilçe için yapacak olduğu projeleri anlatmaya devam ediyor. Gittiği Çatak ve Dutluoluk mahallelerinde büyük bir coşku ile karşılaşan Dinçer, Çine’nin geldiği noktadan büyük üzüntü duyduğu için aday olduğunu söyledi. Dinçer, “Bizim rakibimiz kendimiziz. Çine hak ettiği yerde değil. Aydın’ın 3. İlçesi olan Çine çok geriledi. Birçok yatırımı yine devlet ile birlikte biz yaptık. Çine Belediyesi’ni alırsak bu hizmetleri çoğaltma fırsatı bulacağız. Çine’nin çok eksiği var. Belediye aracılığı ile bu hizmetleri acilen halkımıza kazandırmamız lazım. Sizlerden Çine’ye hizmet için destek istiyorum. Gelin bu değişimi hep birlikte gerçekleştirelim. Bugüne kadar neyi söz verdi isek yerine getirdik. Benim ismim Ali, bunu yaparım. Çine’ye hizmet edeceğiz” sözleri ile vatandaşlardan destek istedi.

“YEM ÇUVALLARI İLE DOLAŞANLAR BU YEM FABRİKASINI KURDU MU?”

2019 yerel seçimlerinde Çine Belediye Başkan Adayı olan ve çok az bir farkla seçimi kaybeden Celal Özden de, Çine’nin daha fazla kaybetmemesi gerektiğini anlattı. Özden, “2019 seçimini hatırladım, o dönem verdiğiniz desteğin daha fazlasını şimdi Ali Dinçer kardeşime vermenizi istiyorum. Sizlere söz vermiştim Madran Dağı’na teleferik getireceğim, sizlerin ürünlerini Çine’ye daha rahat ulaştırmanızı sağlayacağız demiştim. Şimdi bu sözleri yerine getirmemiz için desteklerinizi istiyorum. Çine Belediyesine ait ÇİPAŞ ta ne su kaldı ne gazoz. Zarar eden, hatta yönetici bulunamayan Bir ÇİPAŞ kaldı. Ali Dinçer başkan olursa Topçam Suyunu ve Topçam Gazozunu tüm Türkiye’de meşhur edecek, kar eden bir şirket haline getirecek. Bu da Çine’nin kazanması demek. Çine Yem fabrikasını atıl halden kurtararak sizlerin ucuz yem almasını sağlayacak. Geçen dönem yem çuvalları ile dolaşanlar bu yem fabrikasını kurdu mu? Hayır. Şimdi kimin ne yapabileceğini, ne yapamayacağını düşünmenizi istiyorum. Ben bunların çok daha fazlasını Çine’mize kazandıracağına inandığım Ali Dinçer için oylarınızı ve desteklerinizi istiyorum” şeklinde konuştu. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler