27 Nisan 2024, Cumartesi

Dinçer’in baba ocağından tam destek sözü

26 Şubat 2024, Pazartesi 16:34

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, kendi mahallesi olan Kahraman Mahallesi’nde ziyaretlerde bulundu. Dedesi ve aynı zamanda adaşı merhum Ali Dinçer’in evinde anılarını tazeleyen Başkan Adayı Dinçer’e, Kahraman Mahallesi halkı tam destek olduklarının sözünü verdi.

Cumhur İttifakı Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, ilçedeki seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. AK Parti Çine İlçe Başkanı Burhan Kandemir, Kadın Kolları Başkanı Ayşe Tozar, Gençlik Kolları Başkanı Kaan Namlı ve aile bireyleri ile birlikte Kahraman Mahallesi’ne ziyaret eden Ali Dinçer, tüm haneleri tek tek ziyaret etti.

Mahallesi’nde 7’den 70’e bütün vatandaşların büyük ilgisi ile karşılaşan Ali Dinçer, Çine Belediye Başkanı olarak seçildiğinde yapacağı hizmetleri anlattı. Kahraman Mahallesi’nde yaşayan vatandaşalar, Çine Belediyesi’nden hizmet alamadıklarını ve değişimin hem kendilerine hem de ilçeye büyük katkı sağlayacağını belirterek, Ali Dinçer’e tam destek olduklarının sözünü verdi.

Her fırsatta dedesi Ali Dinçer’in evine geldiğini belirten Başkan Adayı Ali Dinçer, “Bugün yine anılarımızı tazeledik. Mahallemizin her sokağını tekrar adımlamak, mahalle halkımızla kucaklaştığımızda onların samimiyeti ile karşılaşmak gerçekten huzur ve güven veriyor. İnşallah bu görev bize nasip olduğunda tüm ilçemizin sorunlarının üstesinden gelip, Çine’mizin kalkınması adına var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler