• 17 Mayıs 2024, Cuma 18:11

CHP Çine Kadın Kolları ilk kez 2 aday ile seçime gidecek

CHP Çine İlçe Kadın Kolları Başkanlığını açıklayan Müjde Açıkgöz, “Çine Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) tarihinde hiçbir dönem Kadın Kolları Seçimine 2 aday ile gitmedi” dedi.

CHP Çine İlçe Kadın Kolları’nın 30 Mayıs Perşembe günü yapılacak Seçimli Olağan Kongresinde kendisinin de aday olduğunu ilan eden Müjde Açıkgöz, iddialı açıklamalarda bulundu.

“ADIMLARIMIZA ADIM KATACAĞIMIZIN SÖZÜNÜ VEREREK DESTEKLERİNİZİ BEKLİYORUZ”

“Çine İlçe Kadın Kolları Kongresinde kadın kolları başkanlığına yol arkadaşlarımla birlikte aday olduğumuzu bildirmekten gurur duyuyorum” diyen Açıkgöz, şu ifadelere yer verdi;

“Ben Cumhuriyet Halk Partisinin evladı olarak, her yürüyüşü evimde başlatıp, yolda buluştuğum siz kıymetli yoldaşlarımızın da desteğiyle, bugün evimizden bir yürüyüşü daha başlatıyoruz. Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları Başkanlığına adayım. Ekip arkadaşlarımla birlikte adımlarımıza adım katacağımızın sözünü vererek desteklerinizi bekliyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk bize iki büyük eser bıraktı. Birincisi Cumhuriyet, İkincisi Cumhuriyet Halk Partisi. Benim de Müjde Açıkgöz olarak bunlar kırmızı çizgim. Birincisi Atatürk ve emanetleri, İkincisi Cumhuriyet Halk Partisinin İlkelerinden ödün vermeden hizmet vermek. Çine Cumhuriyet Halk Partisi tarihinde hiçbir dönem Kadın Kolları Seçimine 2 aday ile gitmedi. Bu demokrasi örneği için başta ilçe başkanımız Sayın Tayfun Şahin ve yönetim kuruluna teşekkür ederim. Demokrasiyi ve özgürlüğü Türkiye Cumhuriyetine getiren, kadına seçme ve seçilme hakkını veren Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün kurduğu Parti'nin neferi olarak kadınların haklarını sonuna kadar savunacağıma söz veriyorum.” (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.