27 Nisan 2024, Cumartesi

“Söz verilip yapılmayan Akçaova Mezbahasını biz yapacağız”

20 Şubat 2024, Salı 17:44
Son güncelleme: 20 Şubat 2024, Salı 17:45

     


AK Parti Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’nun 2014 seçimleri öncesinde temelini atıp yapmadığı projeyi hayata geçireceğinin sözünü vererek, “Söz verilip yapılmayan Akçaova Mezbahasını biz yapacağız” dedi.

CHP Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu ve CHP’li Çine Belediyesi tarafından ilçeye verilen bütün vaatlerin yerine getirilmemesi, ilçe halkının tepkisine neden olmaya devam ediyor.

“HEM YEREL HALKIN HEM DE BÖLGE EKONOMİSİNİN REFAHINI ARTIRACAĞIZ”

Cumhur İttifakı ortakları, Çine’de gittikleri mahalle ziyaretlerinde CHP’li Büyükşehir ve İlçe Belediyesince önceki seçimlerde verilen ve yerine getirilmeyen vaatleri hatırlatırken, bunları kendilerinin gerçekleştireceklerinin söylemeye devam ediyor. AK Partili Çine Belediye Başkan Adayı Ali Dinçer, Akçaova Mahallesi halkının söz verilip yapılmaması nedeniyle büyük tepkisine neden olan mezbaha projesini, seçim vaatleri arasına aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Ali Dinçer, “Akçaova’da yıkılan ve daha sonra söz verilip yapılmayan Akçaova Mezbahasını biz yapacağız. Böylece yerel ekonomiyi güçlendirecek ve istihdamı artıracağız. Modern tesisimizde, sağlıklı ve kaliteli et üretimini destekleyerek hem yerel halkın hem de bölge ekonomisinin refahını artıracağız. Aynı zamanda çevresel etkileri en aza indirgemek için sürdürülebilir üretim yöntemlerini benimseyerek, çevre koruma hassasiyetimizi koruyacağız" ifadelerine yer verdi. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler