29 Nisan 2024, Pazartesi

KARABULUT KAN VERDİ VATANDAŞLARA BAĞIŞ ÇAĞRISINDA BULUNDU

9 Eylül 2020, Çarşamba 18:30

     


Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde Kızılay tarafından gerçekleştirilen kan bağışına destek verirken halkı kan bağışı yapmaya davet etti. 

 

(FOTO GALERİ İÇİN FOTOĞRAFIN ÜZERİNİ TIKLAYINIZ) 

 

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü öncülüğünde Kızılay tarafından Çine Hükumet Meydanında kan bağışı kampanyası başlatıldı. Yarın da gün boyu devam edecek olan kan bağışına destek veren Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut, halkı kan bağışı yapmaya davet etti. Karabulut, "Pandemi nedeniyle kan stoklarında azalma meydana geldi. Kan bağışı en hayırlı yardımlardan birtanesi. Her bir kan bağışı 3 can kurtakmak demek. Çine halkı kan bağışı konusunda çok hassas ve duyarlı. Halkımıza bu duyarlı tutumundan dolayı teşekkür ediyor ve şu zor günlerde daha çok destek olmaya kan bağışı yapmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu. 

 

MUHTARLARDA DESTEK VERDİ

Kan bağışına Çine Belediye Başkan Yardımcısı Timuçin Karabulut ile birlikte Çine Muhtarlar Derneği Başkanı Halil Kapıkıran, Yeni Mahalle Muhtarı Doğan Özırmak, Bahçearası Muhtarı Hakan Karabulut, Şevketiye Mahalle Muhtarı Sebahattin Çekin'de destek verdi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler