• 2 Şubat 2024, Cuma 17:44

“Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek istiyorum”

Çine’nin tanınmış esnaflarından Serkan Kuş, Hamitabad Mahalle Muhtar Adayı olduğunu açıkladı. Serkan Kuş, “Doğup büyüdüğüm mahalleme hizmet etmek istiyorum” dedi.

Hamitabad Mahallesi’nde doğup büyüdüğünü belirten, tekstil ve güzellik salonu sahibi Serkan Kuş, muhtar adayı olduğunu açıkladı. Evli ve 1 çocuk babası Kuş, bu kutsal görev için yola çıktığını belirtti.

1986 yılında Hamitabad Mahallesi’nde dünyaya geldiğini ve Kadın terzisi Eyüp Kuş ve Hatice Kuş’un evladı olduğunu söyleyen Serkan Kuş, “Mahallemin bir ferdi, kardeşiniz, ağabeyiniz, bir evladınız olarak oylarınıza talibim. Daha ulaşılabilir bir muhtarlık için yola çıktık. Allah nasip ederse bu kutsal görevi siz değerli mahalle halkı için layığı ile yapmak istiyoruz. Hizmet ekibimiz ile sizlerin sesi olacak birlik ve beraberlik içerisinde olması gereken, çözümlenmeyi bekleyen sorunları birlikte aşacağız. Mahalle sakinlerinden gelen her türlü görüş, öneri ve eleştiri bizim içim çok değerli. Kurumlarla siz değerli mahalle sakinlerimiz arasında köprü olacak, istek ve önerileri dile getireceğiz. Destek sizden hizmet bizden. Mahallemizdeki ve ilçemizdeki tüm adaylara başarılar diliyorum. Demokratik ve ahlaki kurallar içerisinde bir seçim olmasını temenni ediyorum” ifadelerine yer verdi. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.