29 Mart 2024, Cuma

Çine'de Yaz Kurslarının startı verildi

29 Haziran 2022, Çarşamba 15:22

     


Çine Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan 6 farklı spor branşı için hazırlanan Yaz Kurslarının startı, Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla verildi.

Çine Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü tarafından 7-16 yaş arası çocuklar için voleybol, judo, karate, tenis, hentbol ve yüzme kursları alanlarında Yaz Kursları başlatıldı. Çine Hükümet Meydanı’ndan başlayan etkinliğe, Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, spor eğitmeni antrenörler, öğrenciler ile velileri katıldı.

“BİZ SİZLER İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ VE ÇOK HEYECANLIYIZ”

Saygı duruşu ve istiklal Marşı’nın okunması ile başlayan etkinlikte, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer’in Atatürk Anıtına çelenk sunumuyla devam etti. Daha sonra bir konuşma yapan İlçe Müdürü Ali Dinçer, “Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Okulları kapsamında, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü olarak voleybol, judo, karate, tenis, hentbol ve yüzme branşlarında 7 ve 16 yaş arası tüm gençlerimize, yeterli sayı oluşması halinde yetişkin gruplarına da derslerimiz bugün itibariyle başlayıp tüm yıl boyunca devam edecektir. Spor Okullarındaki amacımız, bizlerle beraber spor salonlarımızda antrenörlerimiz eşliğinde hem yeni arkadaşlıklar kurmanızı hem spor merkezlerimizde düzenlediğimiz farklı etkinliklere katılmanızı sağlamak. Siz değerli çocuklarımız ve kıymetli gençlerimize kendi potansiyelinizi, sporu her yaşta yapabilir olduğunu göstermek, yorucu geçen okul döneminizden sonra sizleri spor salonumuzda hem eğitmek, hem eğlendirmek hem de zinde tutup yeni eğitim ve öğretim döneminize daha güçlü, daha enerjik başlamanızı sağlamak. Ne demiş Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, ‘Sağlam kafa, sağlam vücutta bulunur.’ Biz sizler için elimizden geleni yapmaya hazırız ve çok heyecanlıyız. Bugünden itibaren spor kurslarımıza katılarak bu pırıl pırıl olan enerjinizi bizlerle yaşamanız için tüm hazırlıklarımız tamam. Artık şimdi sıra sizlerde” diye konuştu.

Hükümet Meydanında son bulan etkinliğin ardından İlçe Müdürü Ali Dinçer ve antrenörlerin kontrolündeki öğrenciler, kurslarına katılmak üzere Yüksel Yalova Spor Tesisleri’ne gitti. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler