28 Mart 2024, Perşembe

Çine'nin gururlu oldular

29 Mart 2023, Çarşamba 20:40

     


Aydın Okullar Arası Futbol Turnuvası'nda Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımı, rakibi Didim Efeler Ortaokulu'nu 2-1 yenerek İl Birincisi oldu. Böylelikle Çine ekibi, Türkiye Şampiyonası'nda Çine ve Aydın'ı temsil edecek.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Okullar Arası Futbol Turnuvasında Didim Efeler Ortaokulunu ilk yarıda Gorkem ve Eymen'in attığı gollerle 2-1 yenen Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımı, Aydın İl Şampiyonu oldu.

TÜRKİYE ŞAMPİYONASINDA AYDIN'I TEMSİL EDECEKLER

İl Birincisi Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futbol Takımı böylelikle 27-29 Nisan'da Aydın'da düzenlenecek Türkiye şampiyonasında ilimizi ve ilçemizi temsil etme hakkını kazandı. Şampiyon minikler kupasını, Çine İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan'ın elinden aldı. Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, "Bizlerin her zaman yanında olup destekleyen İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sadık Yavuzkan'a, Belediye Başkamız Enver Salih Dinçer 'e, Okul Müdürümüz Feridun Özdemir'e, turnuva boyunca takımımızı yalnız bırakmayan Çinespor Yöneticileri Bülent Dalman, Ahmet Harman, Mevlüt Uyar, Necati Uyan ve Göksel Güneş'e, çocuklarımızın yetişmesinde emeği geçen öğretmen arkadaşlarıma , Çinespor ve Evcilerspor Kulübü hocalarına oyuncularımız adına teşekkür ediyoruz. Geçen yıl Yıldız Erkekler Futsalda il birincisi olduktan sonra, bu sene Küçük Erkekler Futbolda İlçemize 2 yıl üst üstte birincilik getirdikleri için çocuklarımla birlikte mutluluk ve gurur duyuyoruz" diyerek, öğrencilerini başarılarından dolayı kutladı ve başarılarının devamını diledi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler