19 Nisan 2024, Cuma

Galibiyet sonrası kulüp başkanının mezarını ziyaret ettiler

29 Ocak 2023, Pazar 19:00

     


Oynadıkları Zeybekgücüsporu 1-0 yenen Akçaovaspor oyuncuları ve teknik heyeti, maçın ardından Kulüp Başkanı Mehmet Yavaş'ın mezarına giderek galibiyeti kendisine hediye ettiler. Futbolcular ile Takım Kaptanı Gürsel Özmen ile Antrenör Adem Kılıç, Kulüp Başkanı Yavaş için dua etti.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Kendi sahasında Zeybekgücüspor ile karşılaşan Akçaovaspor, Salim'in 35. dakikada attığı golle rakibini 1-0 yendi. Futbolcular ile teknik heyet, maçın ardından geçtiğimiz günlerde kanser hastalığına yenik düşen Kulüp Başkanı Mehmet Yavaş'ı mezarı başında ziyaret etti.

CHP Çine Belediye Meclis Üyesi ve aynı zamanda Akçaovaspor Kulübü'nün Başkanlığını yapan Mehmet Yavaş'ın ölümü ile derin üzüntü yaşadıklarını belirten Takım Kaptanı Gürsel Özmen, "Başkanımız Mehmet Yavaş adeta hayatını bu kulüp için adamıştı. Amansız hastalıkla mücadele ettiği dönemlerde de takımı destek olmak için gayret gösterdi. Bizde onun emanetini sahip çıkacağız ve galibiyeti de kendisine armağan ettik. Allah mekanını cennet eylesin" dedi.

"UMARIM AKÇOVA HALKI BÜYÜK BAŞKANIN EMANETİNİ SAHİP ÇIKAR"

Akçaovaspor Antrenörü Adem Kılıç da, "Öncelikle geçen hafta pazartesi günü kaybettiğimiz başkanımız, abimiz, büyüğüm Mehmet Yavaş'a Allah'tan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı diliyorum. Akçaovaspor ve Akçaova Mahallesi büyük bir değerini kaybetti. Spora verdiği destekle herkesin gönlünde taht kuran başkanımız için Akçaovaspor'un büyük bir manevi değeri vardı. Yıllarca hem kaptanlığını yapmış hem de başkanlığını yapmış. Büyük fedakarlıklar yapmıştı bu kulüp için. Bu sene hastalığından dolayı çok yanımızda olamasa da hep destek oldu ve genç bir takımla 1. Amatör ligde mücadele ettik. Bu hafta evimizde kazandığımız Zeybekgücü maçının galibiyetini başkanımıza armağan ediyoruz. İnşallah Akçaova halkı bundan sonra büyük Başkan Mehmet Yavaş'ın emaneti Akçaovaspor'a daha çok sahip çıkarak daha iyi yerlere gelmesine yardımcı olur" ifadelerini kullandı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler