26 Nisan 2024, Cuma

Şampiyonlar Grup Müsabakasına da galibiyetle başladı

27 Nisan 2023, Perşembe 14:30

     


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü koordinasyonunda düzenlenen Okullar Arası Futbol Turnuvasında il şampiyonu olan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımı, Grup Şampiyonasının ilk maçını da 3-1’lik galibiyetle tamamladı.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün ev sahipliğinde 27-29 Nisan tarihleri arasında düzenlenen Okullar Arası Futbol Türkiye Grup Şampiyonası başladı.

Grup Şampiyonası’nın ilk maçında İzmir Şampiyonunu olan Suphi Koyuncuoğlu Ortaokulu ile karşılaşan Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımı, ilk dakikalarda Yılmaz'ın penaltıdan attığı golle öne geçti. Çine ekibi ilk yarının sonunda yediği gole engel olamayarak ilk 45 dakika 1-1 beraberlikle tamamlandı. İkinci yarıya hızlı başlayan Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Eymen’in attığı golle 2 - 1 öne geçti. Çekişmeli maçı kendi sahasından oynayan Çine Takımı Yılmaz'ın attığı golle skoru 3-1 yaptı. Geri kalan dakikalarda gol sesi çıkmazken, Çine Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Küçük Erkek Futbol Takımı rakibini 3-1’lik skorla geçerek Şampiyona galibiyet ile başlamayı başardı.

Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Beden Eğitimi Öğretmeni Fatih Yıldırım, “Çocuklarımızla İzmir Şampiyonunu yendiğimiz için gurur duydum ve diğer maçlarda güzel sonuçlar almak için mücadeleye devam edeceğiz” dedi.

Galibiyet ödülü olarak Çine Spor Kulübü Yöneticisi Necati Uyan, Feride Raşit Kalkan Ortaokulu Futbol Takımına yemek ile ödüllendirdi. (ÖZGE KAHRAMAN)







 
Son Eklenen Haberler