19 Nisan 2024, Cuma

Gençler Çine'ye madalyalarla döndü

25 Nisan 2023, Salı 14:58

     


Aydın Efeler Pınarbaşı Tırmanış Sahası'nda Küçükler, Yıldızlar ve Gençler A-B olmak üzere, Kadın ve Erkek sporcular arasında gerçekleşen, Okullar Arası Spor Tırmanışı İl Birinciliği müsabakasından Çine Madran Anadolu Lisesi öğrencileri madalyalar ile döndü.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYINIZ)

Okullar Arası Spor Tırmanışı yarışına 6 kategoriden katılan Madran Anadolu Lisesi öğrencileri, Erkekler A ve Erkekler B kategorilerinde 1’incilik, Kızlar B kategorisinde 1’incilik, Kızlar A kategorisinde 2’ncilik, Karma B kategorisinde 1’incilik ve Karma A kategorisinde 2’ncilik elde ederek, 27 Mayıs’ta Balıkesir’de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonası’nda Aydın’ı temsil etmeye hak kazandılar.

Çine Madran Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Adem Kılıç, turnuva ve öğrencileri hakkında şu şekilde konuştu: “2022-2023 Okul Sporları kapsamında yapılan Tırmanış yarışmalarında Erkekler A, Erkekler B, Kızlar B ve Karma B kategorisinde birinci olarak, Balıkesirde yapılacak olan Türkiye Şampiyonası’na katılmaya hak kazandık. Sporcularımız bu sporla yeni tanışmalarına rağmen parkurda güzel bir performans sergilediler ve eğlendiler. Bizim amacımızda öğrencileri eğlendirmek ve bunun yanı sıra onlara yeni spor dalları, yeni branşlar öğretmekti. Bu konuda başarılı olduğumuzu düşünüyorum. Türkiye Şampiyonası’nda da ilimizi en güzel şekide temsil ederek, derece elde edip mutlu bir şekilde ilimize geri dönmeyi hedefliyoruz. Bundan sonraki amacımız da, daha fazla Okul Sporları müsabakalarına katılarak, öğrencilerimizin spor yapmasına, yeni spor dallarıyla tanışmasına, yeni insanlarla tanışmalarına ve daha aktif, daha sosyal bireyler olmalarına destek sağlamak. Beden Eğitimi Öğretmeni olarak elimden gelen çabayı göstereceğim. İnşallah bundan sonra daha fazla çalışıp öğrencilerimizi farklı spor dalları ile tanıştırarak, daha mutlu daha sağlıklı daha sosyal bireylerler haline getireceğiz. Bir Beden Eğitimi Öğretmeni olarak bunu kendime görev sayıyorum.” (HAZEL BAYIK)







 
Son Eklenen Haberler