29 Mart 2024, Cuma

Çine ve Aydın'ın gururu oldu

24 Mayıs 2022, Salı 20:50

     


Çine Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ile Çine Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörü Baran Yonat, Bulgaristan'da düzenlenen Karate Şampiyonasında 3 ayrı dalda derece yaparak Çine ve Aydın'ın gururu oldu. Yonat, Eylül ayında yapılacak Çekya Cumhuriyeti'nde ülkemizi temsil etmeye hak kazandı.

"ÖĞRENCİLERİMİZDEN DE MİLLİ SPORCULAR ÇIKARTMAK EN BÜYÜK HEDEFİMİZDİR"

 Çine Halk Eğitim Merkezi ve Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü'nde görevli Karate Antrenörü Baran Yonat, 18-19-20-21 ve 22 Mayıs 2022 tarihleri arasında Bulgaristan 12. SHOTOKAN Karate Şampiyonası'nda 3 ayrı dalda derece yaparak bayrağımızı dalgalandırdı.

Karate Antrenörü Baran Yonat ile Çine'den yeni şampiyonların yetişeceğini inandıklarını belirten Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, "Mesai arkadaşımız Baran Yonat göğsümüzü kabarttı. WKF Kumite MÜsabakası'nda 3'üncülük, Jiyu İppon Kumite'de 3'üncülük madalyası, Sambon Kumite'de birincilik madalyası alarak bizi gururlandırdı. Bir üst tura yükselen sporcumuz Eylül ayında yapılacak Çekya Cumhuriyeti'nde ülkemiz adına yarışacaktır. Hedefinin altın madalya alarak ülkemizi en iyi şeklide temsil edeceğini inanıyorum. Şampiyonalara daha çok öğrenci yetiştirmek istediği, sporun daha geniş bir kitleye hitap edebilmesi için elinden geleni en iyi şekilde yapacak. Aynı şekilde ilçemiz Kapalı Spor Salonu'nda gençlerimize eğitimlerine de devam etmektedir. Öğrencilerimizden de milli sporcular çıkarmak en büyük hedefimizdir" diye konuştu.

İlçeye döndüğünde ilk olarak İlçe Müdürü Ali Dinçer'e ziyaret eden Baran Yonat, kazandığı madalyalar ile kupada İlçe Müdürü Dinçer'in de büyük payı olduğunu ifade etti. Milli gurur Yonat, "Bize bu çalışma imkanlarını sunan başta Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu, İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Cenap Fillikçioğlu 'na ve en büyük destekçim olan İlçe Gençlik ve Spor Müdürümüz Ali Dinçer 'e teşekkürlerimi sunarım" dedi. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler