11 Mayıs 2024, Cumartesi

Karpuzlu’nun Şota ve Arçil’i

24 Mayıs 2016, Salı 12:45

     


Çineli tek yumurta ikizleri Semih ve Selim Atilla, Karpuzlu Belediyespor’un altyapısında forma giyiyor. Karpuzlu Belediyespor takımının sağ ve sol bek mevkilerini emanet ettiği ikizler, profesyonel futbolcu olmak istiyor.

 

Çine’de 1999 doğumlu 17 yaşındaki tek yumurta ikizleri Selim ve Semih’i görenler, onları ayırt etmekte zorlanıyor. Karpuzlu Belediyespor’un alt yapısında forma giyen ikizleri çoğu zaman takım arkadaşları ve antrenörleri birbirine karıştırıyor. Karpuzlu Belediyespor’da forma giyen Selim sol bekte, ikizi Semih ise sağ bekte oynuyor.

 

BİRİ UYSAL, BİRİ AGRESİF

İkizinden 15 dakika önce doğan Selim, Semih ile görünüm bakımından aynı olmalarının yanı sıra huylarının tam aksine olduğunu söyledi. Kendisinin çok agresif olduğunu ifade eden Selim, ikizi Semih’in ise uysal bir yapıya sahip olduğu belirtirken, aynı yemeklerden hoşlandıklarını ve aynı televizyon programları, müzik ve giyim tarzları olduğunu söyledi. Sebze yemeklerinden hoşlanmadıklarını bildiren ikizler, kızartma, balık ve tavuğun çok sevdikleri yemeklerin başında geldiğini, yabancı ve yerli pop müziği dinlediklerini ve daha çok sportif giyinmekten hoşlandıklarını söyledi.

 

SELİM: BEN OYUNDAN ÇIKMAK İSTEDİM, HOCA SEMİH’İ ÇIKARDI

Bir bakışta ayırt edilemeyen Selim ve Semih, ikiz olmalarından dolayı arkadaşlarının ve hatta sinirlenince bazen annelerinin bile kimin Semih, kimin Selim olduğunu karıştırdığını söyledi. Selim, “İkimiz de maç kadrosundaydık ve Uyanspor’a karşı mücadele ediyorduk. Ben, antrenörümüze hasta olduğum için beni oyundan almasını istedim. Daha sonra antrenörümüz oyundan benim yerine Semih’i çıkarttı. Ben daha sonra ‘hocam ben çıkmak istemiştim’ dedim ama artık iş işten geçmişti” dedi.

 

SELİM SAĞLIKÇI, SEMİH MAKİNE MÜHENDİSİ

Her amatör futbolcu gibi bir gün profesyonel bir futbolcu olmanın hayalini kurduklarını bildiren ikizlerden Çine 70. Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde eğitim gören Selim, profesyonel futbolcu olamaz ise sağlıkçı, Çine Madran Anadolu Lisesi’nde eğitim gören Semih ise makine mühendisi olmak istediklerini açıkladı.

 

BAŞKAN OZAN’A TEŞEKKÜR ETTİLER

Karpuzlu Belediyespor’da forma giyen ikizler, Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan’ın takımın alt yapısına çok büyük desteği olduğunu, alt yapıda forma giyen arkadaşları ve kendilerinin hiçbir eksiği bulunmadığını ve mutlu olduklarını söylerken, alt yapıya verdiği desteklerinden dolayı Karpuzlu Belediye Başkanı Tuğrul Ozan'a teşekkür etti. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler