6 Mayıs 2024, Pazartesi

Çine Madranspor'da yüzler gülüyor

23 Ekim 2019, Çarşamba 14:01

     


Çine Madranspor sezon öncesi gerçekleştirdiği 5. hazırlık maçından da galibiyet ile ayrıldı. Kulüp Başkanı Tuncay Erçin iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini bu sezon Çineli futbolsevenlere iyi seyirli maçlar yaşatmak istediklerini ifade etti.

 

 

Çine Madranspor son hazırlık maçında Amatör Süper Lig 1. Grup takımı Davutlar Belediyespor'u deplasmanda 4-3 mağlup etmeyi başardı. Çine Madranspor'un gollerini Onur (2), İhsan ve İsmet Kaydetti. Çine Madranspor, bu galibiyeti elim bir trafik kazasında hayatını kaybeden Görsel Okyay'a armağan etti. Madranspor hazırlık dönemi boyunca hiç yenilgi yüzü görmez iken 4 galibiyet ve bir beraberlik aldı. Hazırlık maçlarında izleyenlere keyifli anlar yaşatan Madranspor, bugüne kadar Didim Belediyespor'u 3-2, Menteşe Yerküpespor'u 4-2, Ersa Sigorta Acarlarspor'u 6-1'lik skorlar ile mağlup ederken Didimspor ile 1-1 berabere kaldı.

 

"YENİ SEZON HAYIRLI OLSUN"

Hafta sonu Aydınspor ile yapacak oldukları ligin ilk maçına kilitlendiklerini ifade eden Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, "Çine Madranspor bu sezon futbolsevenlere keyifli anlar yaşatmak futbolu dolu dolu yaşamalarını sağlamak için yine sahalarda olacak. Zor şartlar altında çok iyi bir takım kurduğumuzu düşünüyoruz. Teknik Direktörümüz Sunay Güneş başta olmak üzere futbolcular sağolsun büyük fedakarlık örnekleri göstererek sarı yeşil formayı terletiyorlar. Madranspor'da koşturan emek sarf eden her birey bu memleketin öz evladıdır, öyle olmalıdır. Biz Çinelilerin bu takımı bağırlarına basacaklarına inancımız tam. Bu takım bu sene yeşil sahalarda yine halkımızın futbol seyri için elinden gelenin fazlasını yapmak uğruna uğraş verecek. Şimdiden yeni sezon tüm Aydın futbol camiasına hayırlı olsun" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler