4 Mayıs 2024, Cumartesi

Çine esnafı takımına sahip çıkıyor

23 Eylül 2019, Pazartesi 20:22

     


Çine Madranspor Kulüp Yönetimi ilçe esnafını ziyaret ederek, takım atkısı hediye ederken esnaflar ilçenin en köklü kulübüne maddi destek sağlayarak katkıda bulunuyor.

Çine Madranspor Kulüp Yönetimi ilçe esnafını ziyaret ederek takıma maddi manevi destek çağrısında bulundu. Ziyaret edilen esnaflara takım atkısı hediye edilirken, esnaflar da karınca kararınca takıma maddi destek olabilmek için bir miktar yardım bağışında bulundu. Çine'nin en köklü takımı Çine Madranspor'un ilçenin en büyük değerlerinden birisi olduğunun altını çizen esnaflar takıma maddi manevi destek olmaya devam edeceklerini ifade etti.

"GÖNÜL GÖNÜLE MÜCADELE ETMEMİZ GEREKİYOR"

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, "Yeni sezonda yeşil sahalarda Çine'mizi en iyi şekilde temsil etmek için gayret ve çaba sarf ediyoruz. Ziyaret ederek takım atkısı hediye ettiğimiz, çayını kahvesini içtiğimiz güler yüzlü esnaflarımızın her daim bu takıma destek vereceğini hissetmek bizleri çok mutlu etti. Bu takım ilçemizin en büyük değerleri arasında ismini en başa yazdıracak bir unsurdur. Halkımızın sosyal aktivitesi için her sezon yeşil sahalarda mücadele eden Çine Madranspor bu sezonda yine bu görevini en iyi şekilde yerine getirmek için sahalarda olacak. İnşallah takımımızı yine hak ettiği daha yüksek liglerde göreceğiz bunu başarabilmek için ise hep birlikte gönül gönüle mücadele etmemiz gerekiyor. Zor şartlar altında alın teri ile emeğinin peşinde durmadan çalışan esnafımıza takıma vermiş oldukları destekten dolayı çok teşekkür ederiz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler