24 Nisan 2024, Çarşamba

Pedallar bağımlılıktan uzak nesiller için çevrildi

23 Mayıs 2022, Pazartesi 11:36

     


Yeşilay, bağımlılıklardan uzak sağlıklı bir yaşam hedefiyle sürdürdüğü çalışmalardan biri olan Bisiklet Turu'nun 10'uncusunu, Efeler’de gerçekleştirdi. Yeşilay Aydın İl Şube Başkanı Ali Dinçer, “Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz” dedi.

Yeşilay Aydın Şube Başkanlığı tarafından düzenlenen farkındalık etkinliğine, Aydın Bisikletliler Derneği Başkanı Hümeyra Yıkılmaz, dernek üyeleri ve vatandaşlardan oluşan yaklaşık 100 bisikletli destek oldu. Efeler Atatürk Kent Meydanı’nda başlayan etkinlik, Adnan Menderes Bulvarı, Kıbrıs Caddesi, Kozdibi Meydanı, Vali Konağı Bulvarı, İstasyon Bulvarı, Girne Bulvarı, Şehitler Bulvarı, Ali İhsan Paşa Bulvarı, Mimar Sinan Bulvarı, Turgut Özal Bulvarı, Batı Gazi Bulvarı ile Hükümet Bulvarı’ndan tekrar Atatürk Kent Meydanı’nda son buldu.

Spor gibi sağlıklı yaşama yönelik faaliyetlerin bağımlılıktan uzak bir yaşama katkı sağladığını belirten Yeşilay İl Şube Başkanı Ali Dinçer, "Yeşilay olarak; beş bağımlılık alanında aralıksız mücadele ediyor, her bireyin iyi ve sağlıklı yaşaması için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Tüm insanlarımızda bağımlılıklardan uzak bir yaşam konusunda farkındalık yaratmaya çalışıyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artık geleneksel hale gelen Yeşilay Bisiklet Turu ile her yıl hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu faydalı amaç için büyük bir heyecanla gerçekleştirdiğimiz etkinliğimize katılımları ile destek olan herkese teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler