29 Mart 2024, Cuma

Çine’de karate kurslarını tamamlayan öğrencilere madalya

22 Aralık 2021, Çarşamba 16:01

     


Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü bünyesinde açılan Karate Kurslarında başarı elde eden öğrencilere madalyaları takdim edildi.

 

Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından başlatılan spor kursları arasında yer alan Karate Kurslarının birinci bölümü tamamlandı. Kursa katılan ve derece elde eden 17 öğrenciye madalyaları takdim edildi.

“KARATE KURSLARIMIZ DEVAM EDECEK”

Çine’de çocukları ve gençleri sporu özendirmek ve köyü alışkanlıktan uzak tutmak adına her alanda kurs açtıklarını belirten Çine Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, Ekim ayı itibariyle başlayan Karate Kurslarının birinci etabının tamamlandığını ifade etti. İlçe Müdürü Dinçer, “Karate Kursumuz 2021 yılı Ekim ayında başlattığımız yeni bir kursumuz. 7 yaş ve üzeri sporcularımız arasında müsabaka düzenledik. Dereceye giren öğrencilerimize de madalyalarını takdim ettik. Spor Eğitmenimiz Baran Yonat eşliğinde Karate Kurslarımız devam edecek” dedi.

“OKÇULUK BRANŞI İÇİN DE BAKANLIĞIMIZA BAŞVURUDA BULUNDUK”

Her tür spor aktivitesi için kurslar açıldığını belirten Dinçer, “Devletimizin sağladığı imkanlardan halkımızın yararlanabilmesi amacıyla çalışmalarımıza devam ediyoruz. Judo, karate, jimnastik, voleybol, futbol başta olmak üzere kurslarımıza katılım oldukça memnun edici. Kadınlarımıza yönelik egzersiz kurslarımız da aynı şekilde devam etmekte. Okçuluk branşı için de Bakanlığımıza başvuruda bulunduk. Önümüzdeki günlerde okçuluk kurslarımıza da başlamış olacağız” diye konu konuştu.

İLK 5’TE YER ALAN ÖĞRENCİLER

Karate Kursuna katılan ve ilk 5’e giren öğrenciler sıralaması ise şu şekilde oluştu:

Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu öğrencisi Memduh Eren Say ile Kerem Isparta, Namık Kemal Ortaokulu’ndan Ceren Özen, Feride Raşit Kalkan Ortaokulu’ndan Berke Demirtaş ve Fevzi Paşa Sevim Kalkan İlkokulu’ndan Zeliha Arabacı. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler