• 22 Mayıs 2024, Çarşamba 11:08

Çine’de Trap Atış Yarışması heyecanı yaşanacak

Aydın’ın Çine ilçesinde faaliyet gösteren Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından 26 Mayıs Pazar günü Trap Atış Yarışması etkinliği gerçekleştirilecek. Yarışmada dereceye girenlere büyük ödül ve çekilişte de sürpriz hediyeler verileceği belirtildi.

Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği tarafından Karahayıt Mahallesi Karavlar Kırı Mevkii’nde yapılacak olan Trap Atış Yarışması’nın çeşitli etkinliklerle birlikte gün boyu devam edeceği ifade edildi.

“BU SPORA İLGİ DUYAN HERKESİ ETKİNLİĞİMİZE BEKLERİZ”

Etkinlik hakkında bilgiler veren Çine Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Zeyyad Özdemir, “Karahayıt Mahallemizde bulunan trap atış alanında düzenlenecek yarışlarımız Pazar günü sabah 09.30’da başlayacak. Büyük ödül olarak 1 adet otomatik av tüfeği, ayrıca dernek yararına yapılacak çekilişte 1 adet oğlak yarışlarda başarı elde edenlere verilecek. Bunun yanı sıra yarışmada dereceye girenlere ve çekilişe katılanlara birçok sürpriz hediye dağıtımı da olacak. Yarış etkinliği saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başlayacak ve 12.30'a kadar yarışmacı kayıtlarını alacağız. Ardından grupların oluşturulup atışları başlanacak. Yarış alanımızda katılımcılara ve misafirlerimize çeşitli ikramlarımız olacak. Çekilişte sürpriz hediyeler ve büyük ödüllerin sahibini bulması için final atışları yapılıp, ödül töreni ile yarışlarımızı tamamlayacağız. Bu spora ilgi duyan herkesi etkinliğimize bekleriz” ifadelerini kullandı. (FATMA AYDIN)

ÖNEMLİ NOT: Bu sayfalarda yayınlanan okur yorumları okuyucuların kendilerine ait görüşlerdir.

Bugün için kayıtlı nöbetçi eczane bilgisi bulunamadı.