2 Mayıs 2024, Perşembe

Çine Madranspor sahaya indi

20 Temmuz 2017, Perşembe 14:52

     


Bu sezon Amatör Süper Lig'de mücadele edecek olan ve şampiyon olarak yeniden Bölgesel Amatör Lig’e (BAL) yükselmeyi hedefleyen Çine Madranspor, sezon hazırlıklarına başladı. Yeşil-Sarılılar, sezon hazırlıklarına 23 kişilik kadro ile start verdi.

Çine Madranspor ilk idmanını Çine Yüksel Yalova Stadı'nda gerçekleştirdi. Çine Madranspor Teknik Direktörü Erkan Eyiol, ilk idman öncesi yaptığı konuşmasında futbolcularına hedeflerinin şampiyonluk olduğunu bu hedeflerine ulaşmak için çok çalışacaklarını aktardı. İdmanı Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler ve bazı yönetim kurulu üyeleri de izledi. Madransporlu futbolcuların ilk idmandaki hırslı tavırları dikkat çekti.

“AMACIMIZ BAL'A YÜKSELMEK”

Çine Madranspor Teknik Direktörü Erkan Eyiol, Çinelileri mutlu edebilmek için ellerinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacaklarını belirtti. Eyiol, “İki yıl üst üste küme düşen bir takım Çine Madranspor. Halk kırgın ve üzgün. Bu sene yeniden Bölgesel Amatör Lig'e çıkabilmek için mücadele edeceğiz. Tek amacımız BAL'a yükselerek Çinelileri mutlu etmek” dedi.

“ŞAMPİYON OLACAĞIMIZA İNANIYORUZ”

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Mehmet Güler ise hedeflerinin şampiyonluk olduğunu ifade etti. Başkan Güler, “Herkese hayırlı uğurlu olsun. Şampiyon olabilmek için çalışacağız. Takımımızın her zaman yanındayız. Bu yıl takımımızı yalnız bırakmayalım. Güzel bir takım oluşturduk. Halkında desteği ile birlikte şampiyon olacağımıza inanıyoruz” diye konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler