29 Mart 2024, Cuma

Çine Spor Kulübü’nden protokol üyelerine ziyaret

17 Mart 2023, Cuma 22:35

     


Çine Spor Kulübü yöneticileri, İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan ve diğer ilçe protokol üyelerini ziyaret etti. Kulüp Yöneticisi Avukat Gulsan Küçük, amaçlarının ilçede spor yapan çocukların sayısının artması olduğunu ifade etti.

Cumhuriyetin 100. Yılı’nda kurulan Çine Spor Kulübü kurucuları ve yöneticilerinden oluşan heyet, İlçe Kaymakamı Turan Erdoğan, Belediye Başkanı Enver Salih Dinçer, Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Sadık Yavuzkan’ı ziyaret etti.

“Ziyaret ettiğimiz devlet büyüklerimiz kulübümüzün Çine’mize hayırlı olmasını dileyerek her türlü destekleri vereceklerini ifade ettiler” diyen Gülsan Küçük, sözlerini şu ifadelerle tamamladı;

“Devlet büyüklerimize kulübümüze gösterdikleri ilgi ve karşılamaya kulübümüz ve çocuklarımız adına çok teşekkür ediyoruz. Kulübümüzün çocuklarımızın bedensel, ruhsal ve sosyal gelişimlerini spor yaparak geliştirmeyi amaçlıyoruz. Çine'mizde spor yapan çocuk sayısının artmasını istiyoruz ve bunu devlet büyüklerimizin da desteği ile başaracağız.” (ÖZGE KAHRAMAN) 







 
Son Eklenen Haberler