2 Mayıs 2024, Perşembe

Canlar hiçe sayılıyor

15 Kasım 2015, Pazar 22:05

     


Aydın Futbol 1. Amatör Küme 3. Grup’ta Uyanspor, evinde ağırladığı Kadıköyspor’u 3-2’lik skorla yenmeyi başardı. Ambulansın gelmediği karşılaşmada sakatlanan Kadıköyspor kalecisi Uğur Tuğ, hastaneye polis aracıyla gönderildi. Seyirci ve iki takım yetkilileri sahada ambulans bulunmamasına, 'Bir kez daha amatör futbola ne kadar az önem verildiği gözler önüne serildi' diyerek tepki gösterdi.

 

Çine Yüksel Yalova Stadı’nda oynanan, Mehmet Çengel’in orta, Caner Çabık ve Volkan Oktay’ın yan hakem olarak görev aldığı Uyanspor, Kadıköyspor karşılaşması, Uyanspor’un 3-2’lik galibiyeti ile son buldu. Kadıköyspor, Emrah’ın kırmızı kart ile oyundan atılması ve kaleci Uğur’un sakatlanması ve yedek futbolcunun olmaması sebebiyle maçı 9 kişi tamamladı. Uyanspor’un gollerini Erkan, Muharrem ve Emin tarafından kaydedilirken, Kadıköyspor’un gollerini Emrah ve Mehmet’ten geldi. Kıran kırana mücadelenin yaşandığı maçta zaman zaman saha içi ve tribünlerde gergin anlar yaşandı.

 

AMBULANS KRİZİ

Maçın 75'inci dakikasında Uyansporlu Muharrem’in gole çevirdiği kafa şutunu kurtarmak isterken göğsünü yan kale direğine çarpan Kadıköyspor’un kalecisi Uğur, sakatlandı. Göğsünden sakatlanan ve kalbinin sıkıştığını söyleyen Uğur, maça devam edemedi. Sahada ambulans olmadığı için acı içinde kıvranan Uğur, bir süre bekledi ve ambulans gelmeyince polis aracı ile Çine Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Sahada ambulansın olmayışı iki takım yetkilileri ve maçı izleyen taraftarların tepkisine neden oldu.

 

"HOCA SEN BU MAÇI NASIL OYNATIRSIN?"

Tribünlerden, “Hoca sen bu maçı ambulans olmadan nasıl oynatırsın? Bu futbolcu burada ölse bunun hesabını kim verecek? Amatör futbolcular ölsün zaten, kimin umurundaki” sesleri duyuldu. Bir seyirci Çine Devlet Hastanesini aradığını, yetkililerin ambulansın görevde olduğu bilgisi verdiğini söyledi. (DENGE AJANS)







 
Son Eklenen Haberler