25 Nisan 2024, Perşembe

Gönüllerin şampiyonu Karpuzlu

15 Ocak 2020, Çarşamba 16:49

     


Aydın'da kapalı spor salonu olmayan tek ilçe olan Karpuzlu'da eğitim alan öğrenciler spor müsabakalarında almış oldukları başarılar ile göz doldurmaya devam ediyor.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından 2023 eğitim vizyonu hedefleri doğrultusunda birlik ve beraberlik içerisinde iletişim ve motivasyonun artırılması, okullar arasındaki iletişimin güçlendirilmesi, iyi örneklerin paylaşılması için hazırlanmış sportif etkinliklerle spora olan ilginin artırılması ve sporun geniş kitlelere yayılmasının sağlanması amacıyla geçtiğimiz günlerde tüm yurtta 'Türkiye Öğretmenler Kupası' adı altında voleybol turnuvaları düzenlenmiş Aydın'da kapalı spor salonu bulunmayan tek ilçe Karpuzlu'daki okullarda eğitim veren kadın öğretmenlerin oluşturduğu voleybol takımı final maçında Koçarlı'yı 3-2'lik setlerle yenerek şampiyon olmuştu.

 

İL 4.'SÜ OLDULAR

Karpuzlu Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı, Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'ni 3-0 yenerek yarı finale kadar yükseldi. Yarı finalde rakibi Cumhuriyet Anadolu Lisesi'ne kaybeden Karpuzlu Anadolu Lisesi Erkek Voleybol Takımı il 4.'sü olma başarısını elde etti. Maçı AK Parti Aydın Milletvekili Rıza Posacı, Karpuzlu Belediye Başkanı Hilmi Dönmez, Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Müdürü Cemal Ağırol, Karpuzlu İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ümit Kale ve Mehmet Ali Küçük'de izledi.

 

KARPUZLU O SALONU HAK EDİYOR

Kapalı Spor Salonu bulunmayan Aydın'ın tek ilçesi olan Karpuzlu'nun spor müsabakalarındaki bu başarıları takdir toplarken ilçeye bir kapalı spor salonu yapılması için vatandaşlar yetkililerden yardım bekliyor. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler