25 Nisan 2024, Perşembe

Çine’ye 16 madalya ile döndüler

12 Nisan 2023, Çarşamba 17:39

     


Aydın Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün il genelinden 450 sporcunun katılımıyla düzenlediği Karate Şampiyonasına katılan Çineli sporcular, 2’si birincilik olmak üzere 16 madalya ile döndü.

18 Mart Çanakkale Zaferi Anma Programı kapsamında Aydın Gençlik ve Spor Müdürlüğü’nün düzenlediği Karate Şampiyonasında, Çineli sporcular madalyaları topladı.

Aydın İl Karate Şampiyonasında eğitimlerini Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğünden alan sporcular da ter döktü. Kata ve Kumite Dallarında düzenlenen turnuvaya 450 sporcu katılım sağladı. Müsabakalar 10 saati aşkın bir sürede gerçekleşti. Yoğun ve kıran kırana geçen müsabakalarda yarışarak ilçelerine madalyalarla dönmeye hak kazanan karateciler, turnuvanın en başarılı sporcuları oldular. Turnuvaya ilginin büyük olması sporcuları, ailelerini ve yetkilileri mutlu etti.

Çine İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer, “Başta sporcularımıza ve Antrenör Baran Yonat'a ardından tüm velilerimize teşekkür ederim. Müsabakalara katılan tüm sporcularımızı da tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Turnuvada Madalya Kazanan Sporcular.

Metin Efe Akbaş Kumite 1.'lik

Hazal Sarı Kata 3.'lük

Ecem Alcan kumite 2.'lik

Arda Özkan kumite 1'lik

Zeynep özüm Yavuz Kumite 3.'lük

Osman Kıvrak. Kumite 3.'lük

Salim kağan Adıyaman Kumite 3.'lük

Bekir Mehmet Akar Kumite 3.'lük

Kerem Isparta Kumite 3.'lük

Fırat İşler Kumite 3.'lük

Ela Yağmur İşler Kumite 3.'lük

Kürşat Duran Kata 3.'lük Kumite 3.'lük

Efecan Beyhan Kumite 3.'lük

Necip Gülten Kumite 3.'lük kata 2.'lik

Yağmur Önder Kumite 3.'lük. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler