19 Nisan 2024, Cuma

Spor kulüplerine Bakan Kasapoğlu'ndan teşekkür

12 Mart 2020, Perşembe 09:44

     


Çine Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından Çine'deki amatör kulüplere gönderilen teşekkür plaketini kulüp temsilcilerine takdim etti.

 

Çine'de amatör olarak faaliyetlerini sürdüren 4 spor kulübüne Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu tarafından amatör kulüplerine destek vermek, onların yanında olduğunu hissettirmek ve motivasyon vermek amacıyla teşekkür belgesi gönderildi. Sportif faaliyetler ile farkındalık oluşturarak insanların düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spora yeni başlayan çocukların müsabaka tecrübesi kazanması ve buna yönelik müsabakalar düzenlenmesi, başarılı sporcuların halka tanıtılması, yeni bireylerin spora kazandırılması amacıyla ilçede faaliyetlerini sürdüren amatör kulüp temsilcilerine Bakan Kasapoğlu tarafından gönderilen teşekkür belgesi Çine Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer tarafından kulüp temsilcilerine takdim edildi. Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Evcilerspor Kulüp Başkanı Veli Kılışçı, Akçaova Gökbelspor Kaptanı Nevzat Aladağ ve Kahramanspor Kulüp Başkanı Mustafa Çalışkan kendilerini onurlandıran Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'na teşekkürlerini iletti.

 

"ONLARA GÜVENİYORUZ"

Çine Gençlik ve Spor Müdürü Ali Dinçer, "Amatör spora desteklerini esirgemeyen yöneticilerimizi bir gün değil her gün hatırlamak adına Bakan'ımızın selam ve teşekkürlerini iletmiş olduk. Hepsine başarılar diliyorum. İnşallah Çine Madranspor play off'u da başarılı bir şekilde tamamlayarak Bölgesel Amatör Lig'e çıkacak, onlara güveniyoruz" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler