29 Nisan 2024, Pazartesi

Çine’de Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası başladı

10 Mayıs 2022, Salı 15:11

     


Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik Haftası nedeniyle Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası başlattı. İlçede bulunan lise öğrencilerinden oluşan 4’ü kızlar 5’i de erkekler olmak üzere 9 takımdan oluşan turnuva, Çine’de gerçekleşecek olan ilçeler arası final karşılaşmaları ile son bulacak.

(FOTOĞRAFLAR İÇİN TIKLAYIN)

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın öncülüğünde 81 ilde, 14-19 Mayıs tarihleri Gençlik Haftası olarak kutlanmaya başladı. Gençlik Haftası kapsamında düzenlenen Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası ise Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü’nün organizasyonu ve 9 lise takımından oluşan voleybol müsabakaları, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Spor Salonu’nda başladı.

Kızlar Kategorisinde Çine Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Muhsin Kalkan Anadolu Lisesi, Çine Anadolu Lisesi ve Madran Anadolu Lisesi’nden oluşan 4 takım, Erkekler Kategorisinde de Mehmet Tuncer Anadolu Lisesi, Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, Çine Anadolu Lisesi, Madran Anadolu Lisesi ve 70.Yıl Anadolu Sağlık Meslek Lisesi olmak üzere toplam 9 takımın turnuva müsabakaları, Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Voleybol Antrenörü Mehmet Gök gözetiminde başladı.

“İLÇELER ŞAMPİYONASI VOLEYBOL MÜSABAKALARINA EV SAHİPLİĞİ YAPACAĞIZ”

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer, 14-19 Mayıs tarihlerinin Gençlik Haftası olarak kutlandığını ve bu nedenle Kaymakamlık Kupası Voleybol Turnuvası düzenlediklerini belirterek, “Turnuvamızı 9 lise takımı ile başlattık ve çocuklarımız da bu turnuvadan büyük keyif alıyor. Yaklaışık 1 ay sonra gerçekleşecek olan üniversite sınavları öncesi öğrenciler için büyük moral ve motivasyon oluyor. Çocuklardan çok güzel dönüşler alıyoruz ve onların spor yapabilmeleri için tüm personelimiz ile bütün imkanlarımızı seferber ediyoruz. Ayrıca, Cuma günü de İl Gençlik Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu İlçeler Şampiyonası voleybol müsabakalarına ev sahipliği yapacağız. Burada Çine, Koçarlı, Karpuzlu, Köşk ve diğer ilçelerin karma müsabakaları yapılacak” diye konuştu. (ERDAL AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler