25 Nisan 2024, Perşembe

Aydın Büyükşehir böyle mi temsil ediliyor?

10 Şubat 2020, Pazartesi 15:43

     


Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, Aydın Büyükşehir Belediyespor deplasmanında maç sonunda yaşadıkları olaylar sonucu Aydın Büyükşehir Belediyespor camiasına tepki göstererek, "Aydın Büyükşehir Belediyesi böyle mi temsil ediliyor?" dedi.

 

Aydın Amatör Süper Lig 2. Grup'ta mücadele eden Aydın Büyükşehir Belediyespor evinde Çine Madranspor'u ağırladı. 1-1'lik skor ile berabere sonuçlanan maç sonrası Aydın Büyükşehir Belediyespor yönetimi, futbolcuları ile birlikte seyircilerinin Çine Madransporlu futbolculara saldırmalarını eleştiren Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, "Bükemediğin bileği öpeceksin" diyerek başladığı konu ile ilgili açıklamasında şu ifadelere yer verdi: Aydın Büyükşehir Belediyesi'ni temsil eden bir camianın maç sonu bize yapmış olduğu saldırı utanç vericidir. Aydın Büyükşehir Belediyesi böyle mi temsil ediliyor, böyle mi temsil ediyorsunuz? Bu terbiyesizliği kabullenmek mümkün mü? Futbolcularımız yumruklarla, tekmelerle yaralandı. Ayıptır, yazıktır, bu kin niye, bu olaylar bir spor kulübüne yakışmadı" diye konuştu.

 

ERÇİN AYRICA GÜVENLİĞİ ELEŞTİRDİ

Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Erçin, ayrıca güvenlik güçlerinin de çıkan olaylarda yetersiz kaldığını ifade etti. Erçin, "Ellerinden gelse bizleri orada öldüreceklerdi. Emniyet mensupları neredeydi. Seyirciler sahaya girerken, bizim futbolcularımız linç edilirken biz onları göremedik. Müdahale edilemedi. Senin göz yaşartıcı gazın nerede? Yani bu nedir?" dedi. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler