27 Nisan 2024, Cumartesi

Çineli minik cimnastikçilerden büyük başarı

9 Mart 2024, Cumartesi 15:53

     


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okullar Arası Cimnastik İl Birinciliği müsabakalarına katılan Çine Atatürk İlkokulu öğrencileri, ilk kez dereceye girerek il dördüncüsü seçildi.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün koordinesinde sporun tabana yayılması amacıyla düzenlenen okullar arası yarışmalar, çeşitli branş ve kategorilerde devam ediyor. Efeler Atatürk Spor Salonu'nda düzenlenen Okullar Arası Cimnastik İl Birinciliği müsabakaları da önemli mücadelelere sahne oldu.

Jimnastik Antrenörü Seray Karadağ eşliğinde müsabakalara hazırlanan Atatürk İlkokulu’nun 9 ve 10 yaş gurubu öğrencilerinden oluşan takım, yarışmanın dördüncüsü oldu. Zehra Aytepe, Bahar Öter, Fatmanur Gökbel, Meyra Sena Adıyaman ve Mira Yaman’dan oluşan takım öğrencileri, cimnastik alanının ilçeye ilk kez derece madalya ve kupa kazandırdı. Jimnastik Antrenörü Seray Karadağ, çok sayıda okul arasında 4. Olmanın da büyük başarı olduğun belirterek, minik öğrencileri tebrik etti. Karadağ, başarı çıtasını yükselteceklerini ve önümüzde yıl il birinciliğini hedeflediklerini belirtti. (FATMA AYDIN)







 
Son Eklenen Haberler