4 Mayıs 2024, Cumartesi

Altın çocuklar şampiyonluk istiyor

8 Ekim 2019, Salı 12:51

     


Altınordu Çine Futbol Okulu, Aydın Futbol U14 müsabakalarına Evcilerspor çatısı altında katıldı. 3 maçın 3'ünden de galip gelerek rakip fileleri tam 25 kez havalandıran Evcilersporlu genç yeteneklerin tek hedefi ise şampiyonluk.

 

Altınordu Çine Futbol Okulu'nda eğitim gören ve lisanlı olarak Evcilerspor forması ile Aydın U14 kategorisinde futbol müsabakalarına çıkan genç yetenekler lige hızlı başladı. Çıkmış oldukları 3 maçtan da galibiyet ile ayrılan ve namağlup olarak yoluna devam eden Evcilerspor U14 takımında forma giyen genç futbolcular şampiyonluğa kenetlendiklerini ifade etti. Lige Aydın 1907 maçı ile başlayan rakibini 9-4'lük skor ile mağlup eden Evcilerspor ligin ikinci karşılaşmasında Karpuzlu Belediyespor'un ligden çekilmesi ile birlikte 3-0 hükmen galip olurken ligin üçüncü maçında ise Aydın Yeni Esnafspor'u 16-0'lık skor ile mağlup etmeyi başardı.

 

"ONLAR BİZİM GURUR KAYNAĞIMIZ"

Altınordu Çine Futbol Okulu eğiticisi Erkan Şahin, "Fatih Yıldırım, Soner Alıcıoğlu ve Uygar Duyak antrnörlerimiz ile birlikte çocuklarımıza spor alışkanlığı kazandırıyor ve profesyonelce onlara futbol eğitimi veriyoruz. Sezona çok güzel bir başlangıç yaptık. Genç yetenekler çok hırslı ve futbollarını yeşil sahalarda profesyonel ve zekice sergiliyorlar. Şampiyonluk tek hedefleri ancak onlar şampiyon olamasalar da bizlerin gönüllerinde zaten şampiyonlar. Çine'mizin genç yeteneklerine başarılar diliyorum. Onlar bizim gurur kaynağımız" şeklinde konuştu. (OSMAN YURTTAŞ)







 
Son Eklenen Haberler