18 Nisan 2024, Perşembe

Çineli karateciler 13 madalya ile döndü

7 Kasım 2022, Pazartesi 16:12

     


Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlendiği ‘10 Kasım Atatürk'ü Anma Turnuvasına’ katılan Çineli karateciler, ilçeye 13 madalya ile döndü.

Aydın Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nün düzenlendiği ve hafta sonu 2 gün boyunca devam eden ‘10 Kasım Atatürk'ü Anma Turnuvasına’ katılan karate dalındaki Çineli sporcular Zeynep Özüm Yavuz ile Kerem Isparta- Kumite 1.'lik, Hazal Sarı - Kata 2.'lik, Ecem Alcan - Kumite 2.'lik ve Kata 3.'lük, Hüseyin Okan Aydoğdu - Kumte 2.'lik, Efecan Beyhan - Kumite 2.'lik ve Metin Efe Akbaş - Kumite 2.'lik ödülü alırken, Sabahattin Demirhan - Kata 3.'lük ve Kumite 3.'lük, Erol Berk Uyar - Kumite 3.'lük, Kürşat Duran - Kata 3.'lük ile Kumite 3.'lük ve Necip Gülten - Kumite 3.'lük ödülü alan sporcular oldu.

Çine Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü Karate Kursu öğrencileri, Halk Eğitim Merkezi Karate Antrenörü Baran Yonat öncülüğünde 2 yıl boyunca devam ettikleri kurslar ile başarıya ulaştı. İlk ve ortaokulu öğrencilerinin oluşturduğu Çine’nin başarılı karatecileri, Gençlik Spor İlçe Müdürü Ali Dinçer’e ziyaret ederek, kendilerine sağlanan imkanlardan dolayı teşekkür etti.

Çine’de yeni yeteneklerin keşfedilmesi için çocuklar ile gençlere yönelik çok sayıda spor müsabakalarında kursları bulunduğunu belirten İlçe Müdürü Ali Dinçer, ilçeye başarı ile dönen karatecilerle gururlandıklarını belirtti. Karate Antrenörü Baran Yonat’a teşekkür eden Dinçer, minik karatecilere de başarılar diledi. (SELİME AYDEMİR) 







 
Son Eklenen Haberler