23 Nisan 2024, Salı

Çine’nin genç yeteneği yıldızlaşmaya devam ediyor

4 Ocak 2023, Çarşamba 14:00

     


Çine’nin yetiştirdiği genç yıldız ve Madranspor’un golcü oyuncusu Ercan Kulaç, ileriki hedefinin üst liglerde oynamak olduğunu belirtti.

Çine Madranspor’da oynayan ve çıktığı her maçta skora katkı sağlayan golcü futbolcu Ercan Kulaç, ailesi, takım arkadaşları ve Antrenörü Emin Güney’in desteği ile daha iyi bir oyun sergileyip hem takımını hem de kendini üst liglere çıkarmak istiyor.

“DAHA 16 YAŞINDA GELECEK VADEDİYOR”

Çine Madranspor Antrenörü Emin Güney; “Yıllarca Madranspor futbol oynadım, şimdi de antrenörlük görevini yapıyorum. Bu yıl ilk defa çalıştırıyorum Madranspor’u, önceki yılarda da amatör ligdeki Akçaovaspor’u çalıştırdım. Takıma yeni katılan kardeşimiz Ercan çok yetenekli, 3-4 yıldır takip ettiğimiz bir yetenek. Daha 16 yaşında gelecek vadediyor. İlk başlarda alt yapı için düşünmüştük ama bu yetenekteki bir futbolcuyu hemen A takımına çıkardık. Bize çok katkı sağladı, ilk başlarda az süre oynuyordu ama son maçlara doğru süresi daha da arttı. Girdiği her maçta skora katkı sağladı, bize puanlar kazandırdı. Çok memnunuz Ercan’dan ve önü de çok açık bir futbolcu. İkinci devre maçlarında daha uzun süre oynayacak, ona çok güveniyoruz. Birinci devrede bütün maçlara çıktı. İkinci yarı oyuna girdi, her girdiği maçta da skora katkı sağladı. 5 gol attı, 16 yaşında büyük bir başarı. Takım arkadaşları da Ercan’ı çok seviyor, destekliyorlar. Bizde her zaman arkasındayız, İnşallah daha iyi yerlerde olur" diye konuştu.

“HEDEFİM ÜST LİGLERDE YER ALMAK”

Madranspor’un yetenekli oyuncusu Ercan Kulaç, “Çine Anadolu Lisesi 11. Sınıf öğrencisiyim, küçüklüğümden beri futbol oynuyorum. Daha önce Evcilerspor’da oynadım, buraya geldiğim zaman da abilerimden güzel şeyler öğrendim. Zaman zaman oyuna giriyordum ama artık oyunda yer alma sürem uzadı. Hem okul, hem antrenman bazen zor oluyor ama futbol oynamayı çok sevdiğim için sorun olmuyor. Hedefim üst liglerde yer almak" dedi.

“OĞLUMLA GURUR DUYUYORUM”

Genç yetenek Ercan’ın babası Necip Kulaç; “Oğlum 5 yaşından beri futbol oynuyor. Evcilerspor alt yapısında yetişti. Orada oynarken Madranspor’un dikkatini çekti, Emin hoca istedi. Biz de Ercan’ın gelişimi için onu Madranspor’a gönderdik. İlerleyen dönemlerde gidebildiğimiz yere kadar gideceğiz. Her antrenmanına ve her maçına gitmeye çalışıyorum. Oğlumla gurur duyuyorum" ifadelerini kullandı. (SELİME AYDEMİR)







 
Son Eklenen Haberler